---> Nerede Olmak isterdiniz..
BravehearTs Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #42 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. Gerçekten çok güzel teşekkür ederim resimler için
Yitirilen Banned 7 Eyl 2011 #43 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. rica ederim oldukca eklerim senin icin
BravehearTs Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #44 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. Yitirilen' Alıntı: rica ederim oldukca eklerim senin icin Genişletmek için tıkla ... Burda sohbet oluyor kendi çektiklerim konusu olması lazım oraya eklersin new york, irlanda,Barselona
---> Nerede Olmak isterdiniz.. Yitirilen' Alıntı: rica ederim oldukca eklerim senin icin Genişletmek için tıkla ... Burda sohbet oluyor kendi çektiklerim konusu olması lazım oraya eklersin new york, irlanda,Barselona
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #49 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. KaprisLer ALeminde
NorMesut Kayıtlı Üye 29 Eyl 2011 #50 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. EyfeL'in tepesinde bi acıLı kebap iyi giderdi
MajesticLeader Kayıtlı Üye 10 Eki 2011 #58 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. bilmediğim bıryerlerde bildiğim birileri ile olmak isterdim
clockworkangel Bayan Üye 12 Eki 2011 #60 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. ben dünya turunda olmak isterdim