---> Nerede Olmak isterdiniz.. Sahilde bir yerde.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 26 Şub 2013 #405 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. Şile de, güzel, ahşap bir villada olmak...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Mar 2013 #406 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. Sessiz Sakin , Benim Dışımda Bir İnsanoğlunun Olmadığı , Ne Telefon , Ne İnternet .. Herşeyden Uzak .. Şehrin Gürültüsü , Günlük Stres ve Sıkıntılardan Uzak Bir Göl Evinde Olmak İsterdim .. İşte Burada ;
---> Nerede Olmak isterdiniz.. Sessiz Sakin , Benim Dışımda Bir İnsanoğlunun Olmadığı , Ne Telefon , Ne İnternet .. Herşeyden Uzak .. Şehrin Gürültüsü , Günlük Stres ve Sıkıntılardan Uzak Bir Göl Evinde Olmak İsterdim .. İşte Burada ;
LaZZkopateLLa Bayan Üye 28 Mar 2013 #407 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. bu aralar köy evindeki odamda olmaya ihtiyacım var. Şimdi buz gibidir. Ufo nun dibinde ısınıyor lurdum
---> Nerede Olmak isterdiniz.. bu aralar köy evindeki odamda olmaya ihtiyacım var. Şimdi buz gibidir. Ufo nun dibinde ısınıyor lurdum
LaZZkopateLLa Bayan Üye 2 Nis 2013 #412 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. Askın ve bunun gıbı sala.klıkların olmadıı bı dunyada...
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 26 May 2013 #418 ---> Nerede Olmak isterdiniz.. pasifikte küçük bir adada