---> Nerede evlenmek isterdiniz? Nikah salonunda
Elsa Bayan Üye 11 Ağu 2012 #23 ---> Nerede evlenmek isterdiniz? Çırağan Sarayı ile kır düğünü arasında kararsızım. Ama karar benim, benim dediğim yer olacak illaki
---> Nerede evlenmek isterdiniz? Çırağan Sarayı ile kır düğünü arasında kararsızım. Ama karar benim, benim dediğim yer olacak illaki
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Ara 2014 #24 ---> Nerede evlenmek isterdiniz? kır düğünü hayalim
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 25 Ara 2014 #25 ---> Nerede evlenmek isterdiniz? 3 gün 3 gece kır düğünü bizim orda hep kır düğünü yapılır çök güzel oluyor
---> Nerede evlenmek isterdiniz? 3 gün 3 gece kır düğünü bizim orda hep kır düğünü yapılır çök güzel oluyor
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 #26 ---> Nerede evlenmek isterdiniz? Söylersem süprizi kaçar sanki ya da kaçmasın.Söylemedim sayın.Onun olduğu her yer bana huzur
---> Nerede evlenmek isterdiniz? Söylersem süprizi kaçar sanki ya da kaçmasın.Söylemedim sayın.Onun olduğu her yer bana huzur
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Ocak 2015 #27 ---> Nerede evlenmek isterdiniz? Kilise diyodum az daha.. Manzaralı bir yerde romantik bir düğün olsun, yurt dışına gelemezler şimdi. p
---> Nerede evlenmek isterdiniz? Kilise diyodum az daha.. Manzaralı bir yerde romantik bir düğün olsun, yurt dışına gelemezler şimdi. p
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 26 Ocak 2015 #28 ---> Nerede evlenmek isterdiniz? Hayırlı bir evlilik olsun da fark etmez