NeFReT Ediyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> NeFReT Ediyorum!

vayy kardeşim aşmışsın kendini hahaha

Bende öyle
Siz, kendini adam sanan meLihin dediği gibi sırf hava olsun diye güzel TÜRKÇEMİZİ thurkçe leştiren üç beş ÇapuLcudan ....

Nefret EdiyoruM !!
+ rep ;)

---> NeFReT Ediyorum!

q yi bende kullanıorum ama :eek:
'Klavye Erkeklerınden'

Aynen katılmaktayım (;

Güsel itiraf kardeşim tşk :cool:

Sen Kullanmasanda nefret edıyorum ki senden hahaha

"q" kullanma o zaman çocuk :D

eyvallah kardeşim :)

istisnaLar kaideyi bozmaz bugra :D

oRtak yaNımız cok kaRdeşim yaLnız yazıMa kaRışma:D

Ben Karışmam Her Koyun Kendi Bacağından Diye Bir Laf Var :)

kardeşim aşmışsın kendini hahaha

Bende öyle
Siz, kendini adam sanan meLihin dediği gibi sırf hava olsun diye güzel TÜRKÇEMİZİ thurkçe leştiren üç beş ÇapuLcudan ....

Nefret EdiyoruM !!

+ rep ;)

:)

Eyvallah ;)

:)

sende bendensin usta
Eyvallah gardaşım ;)

Yorumlar için teşekkurler :)

---> NeFReT Ediyorum!

Itıraf etme geregı duydum...

Yalakalardan, Sırf Artıslık Olsun Dıye Kendını Bısey Sananlardan, Özenti Özenti Sagda Solda Konusanlardan, Forumda qwx yha mha gıbı cıns cıns element uyduranlardan, Sırf Cınslık Olsun DIye Arada Bı Gırıp Laf Atıp Cıkanlardan[Anlayan anladı;)], Sırf Hava Icın Reel Hayatta Oyle Konusmayıpda Turkcenın Icıne edenlerden, İstanbulun Fethinin Tarihini Bile Adam Akıllı Bılmeyıpde Elin AMERİKALISININ Hayat Hıkayesını Bılenlerden, Klavye Erkeklerınden, Erimeyen Kaşarlardan, Atasına Irkına Sahıp Cıkmayan İT SÜRÜSÜNDEN, Sokaklarda Artislik Yapıpda Bırebırde Dayagı Yıyen kansızlardan, Kar için benimle takılanlardan, Aşkı 2 konu acıpda kırletenlerden, 2 cnm demeyle kendını bısey sananlardan, Siyaset Yaptıgını Sanıpda Sadece Tek Taraflı Dusunenlerden, Ortalıkda Vatanı Satıyorsun dıyıpde Tarıhını Bılmeyenlerden

NEFRET EDIYORUM!

Her Türlü ortamdada tartışmaya yüzleşmeye hazırım!

endLesS

tam anlamıyla harkulade süper Melih.....katılıyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri