Nefret Ediyorum İnsanLardaN..

Lw_BlooD-X

Kayıtlı Üye
Bıktım artıK inSaNların beni gördüğünde tip tip bakmasından.. sanki başka gezengenden gelmşim gibi davranmalırından... SaNki herkez çok noRmaL... pfff sinirden kudRcam yaaa... İNSANLARDAN NEFRET EDİORUM ARTIK... :91::91::91::91::91:

Boşver başkalarına, önemli olan kendin olabilmek, salla başkalarının tip tip bakmasını...

ya zaten bende kimseyi takmıyodum.. ama sürekli bana takıyolar..btün siyah kyafetlermi aldılar.. bileklerimi ve dier tüm eşyalarımı..jölelerim dahil.. gelde takma şimdi... ouff ouffff :(

evt ailem aldı... karıştı biraz ortalık... eski oklumdan ewi aradılar we okulda tek siyah giyenin ben oldumu sölediler.. boşuna siyah giyilmezmiş.. herhangi bi grupla bağlntınmı war fln filan baya sorgu yani... sonuç olarakta onlarıN istediği gibi bi hayat yaşamak zorunda kaldım..elimden herşeymi aldılar birtek pcm kaldı.. saçlarmı kestler.. resmen işkence bi hayat döndü.. we bundan nefret ediyorum.. doğal olarak herkezden nefret ediorum artık....

gerçekten kötü bi durum.her siyah giyene bi anlam yüklüolar yha.farklı olmak suç deil.neyseki bnm ailemle öle bi sorunum yokh.

bence ailenede biraz anlayış göstermelisin..
senin yanlış şeyler yapmandan korktukları için yapıolardır...
yöntem yanlış tabi...güzelce konuşarak halledilebilirdi belki ama,,ne diim Allah yardımcın olsun :)

Amann bende nefret ediyorum herkesten :D
ALayına tın :D Demin iki saat nasihat dinLedim gene.Boşver takma.Banada annem teLefonunu okuL açıLınca aLıcam diyo.Ben vermemde neyse :D
Boşver takma.Yaşa hayatını ya :D

benim tavsiyem biraz pollyana gibi davran....belki işe yarayabilir...belki vardır bunda da bi hayır...umarım herşey düzelir...sevinmelisi pc hala sende..keyfini çıkarmalısın..saygılarr

Bnde herqesten herşeyden nefret edıom daa. sana böle karışmaları hiç doqaL diiL:S:S .

siyah bnm en sevdgm renk şmdi banadamı böle yapıcaklar alla alla.. ! anlıorum cnm seni takma dicm ama .!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri