neden kaçan kovalanır arkadaşlar

herşeyi tamamen tersine çevirmek elinizde zamanında 3.5 sene peşinde koştuğum insan başkasıyla çıktığımı duyunca benim peşimden koşmaya başlamıştı ( basit bi örnekle olayı açıklamışımdır inş)
 
sacma bır mantık asla kacanı kovalamam kacan zaten kacıyordur bırakırım rahat rahat kacsın seven ınsan kacmaz kacan ınsan sevmez sevıpte kacıyorsa sevgıyı hakeetmez ..
 
Ne Kovalayanı Severim Nede Kaçanı Sadece Doğal Yaşayanı...Zaten Aşkı Ve Sevgiyide Böyle Sulandırıyoruz...Kaçmak Yada Kovalamak Çok Saçma..Kaç Kaçabildiğin Kadar...Kovala Kovalayabildiğin Kadar...Sonunda Adın Herkez Tarafından ''Ucuza'' Çıkar...Gerek Yok..
 
insanın yapısında bu var... şuan mesela bnm peşimden avril lavigne koşsa bile ben yine kaçarım :D .. çünkü bu insanın hoşuna gidiyo... kovalayan ise ona ulaşmak istiyo bu da inasnın yapısında war ulaşmak istiyo ve ulaşınca hevesi bitiyo... bunun tek nedeni insanın hoşuna gitmesi... (bence) insan kovalamak istemiyo ama kovalıyo işte... :)
 
karsidaki kactikca hirs oluyo galiba yapimizda var .. ama o da biyere kadar suruyo.. sonra bi bakiosun ondeki geri adimlarla ters yone tekrar kosuyo :D
 
bi insan yüz weRmeince dieRine daha hoş geLio ona uLamayacağını düşünüo bnce we hıRs yapıoo
 
insanlar ne denilirse tersini yapıyor işte. Mesela yolda giderken yanındakine sağına bakma de kesin bakar :D Ne yapalım millet ters işte :D
Sevmediğim birileri var benle uğraşmayın artık yeter dedim ben dedikçe iyice azıttılar sonra hepimiz millete razil olduk :D
 
nedeni şudur bence kaçan insan kovalayan insana daha çekici gelir zor gelir ;)yane kolay lokma olmadıgını anlar herkesede öyle kolay kolay gitmeyeceğini anlar istediği kişinin onu elde etmesini sağlar herkese evet diyen bir kızla kolay kolay herkesle çıkmayan bir kız arasındaki fark nedir diğeri daha kıymetli gelirr böledir sanırsm=)
 
doqru bişi kaçan kowalanır kızlar kaçtıkca erkekler dahada sewiyo ah ahhhh aşk işte
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst