neden hep kızlar ..

öylelerinden uzak durmak en iyisi zaten :) hem sadistliğini rahatça yapabileceği biri var hem de kullanabileceği..iyi ki erkek arkdasının yerinde değilim :p

valla bana denk gelen böle bir huyu varsa vay onun haline ona çektiririm :D
KISSASA KISSAS...:D
herzaman işe yarar o çekilirse sen kaç biterse aman boşver... :D

arkadaşlar tmm sonuna kadar haklısınız ama işte bişeyleri erkekten beklemeyipte sen yapınca benim durumuma düşüosunuz bu durumuda hiç tavsiye etmem walla :D

:D kadınlar Kızlar AŞK NEdir kadınların labaratuar ortamında yaptığı bir vürüs bende abuk sabuk fikirler eeehhhh
ha birde alınmaları ayyyyyy dayanılmaz aslını isterseniz belkide bunda dolayı sevgilime hergun bir daha aşık oluyorum :p

arkadaslar şöle ki kız kenddini cekmezse kaşar denir cekerse ahanda böle de neden hersey erkeklerden beklenir kızlar geri ceklr die sikayet edlr ohooo oo bu ne yahu :)

geneL olarak kızlar direk olarak arka plana atıor kendını..

mesela ılk seni seviyorum demiyor

çıkma teklifi etsen senden bekLior..

kendini kasıor derken sevsede sevdiğini belli etmio erkekten beklio

ilişkide kız daha ön pLanda tutuyo kendini anlatabildim sanıyorum..:D

bunun cvp ını bulamadım:):eek:

çünkü erkekler onlara çıkma teklifi edio sevio ama ilgi göstermio anca seni seviorum dio insanda erkek arkadaşının bişi yapmasını ister madem çıkma teklifi edion sonuçlarınada katlan hıh :/

e onur o zmn evlilik teklifini de kızlar yapsın yni şöle bişe de var hani böle şeleri erkekler yapar mantıı yerleşmiş insanların kafasına ama bazı kızlar ypıo bunu o da karakter meselesi işte :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri