neden hep kızlar ..

qöztepeLi

Kayıtlı Üye

Kız ve erkek ilişkilerinde

neden kızlar Kendını kasarr geri çekilir, herseyı erkekten bekLer , dediklerinin yapılmasını isterr..??

Kız ve erkek ilişkilerinde

neden kızlar Kendını kasarr geri çekilir, herseyı erkekten bekLer , dediklerinin yapılmasını isterr..??

$imdi karde$im ßu Konu Uzar Konu$ konu$ Bitmezz

Konu Öyle Senin biLdigin Gibi degiLdir

Bizlerin Söyle Bir Kavramı Var Sende biLiyorsundur
" Kız Evi Naz Evi "

Tabiki Sacma Bir Söz Ortada naz Etcek bi$ey yokki Yani Bana Göre Sacma Naz Yap Yap Sonra nazı Bırak Evlen Cik Vs Seyler yap.. Herneyse Bunu Gecelim.
$imdi Eger Erkek Biraz Cirkin Kızda güzeLse Naz yapar karde$im Seni kiSkandirmaya kaLkar Seni Tersler Kisaca Herseyi Yapar Cünki biLiyor Onu Sevdigini nE yapsanda Onu Birakmicani Kizlari bu Duruma Getirende Bizler Yani erkekLer asLinda Ama Naparsın Ne onLarla oLuyor Ne onLarsiz oLuyor. :D
Eger Sen yakı$ıkLı iSen Bi Sürü kız pesinde oLur onLari Dövsende Sövsende yine Pesinde oLur nasiL Kizlarin bize yaptigi gibi.. oLay kisaca budur.

Mantıksızca düşünürler bu konuda herşeyi bizden bekliolar aga napalım utanıyoz.
İlişki başlamadan bitio...
Ama yine fedakarlığı erkek yapıo

Teşekkürler

yeri geldiğinde kadın erkek eşit diorLar

böle seylerde herseı erkeklerden beklıorlar

nası ıs anlamadım ya:D

kendini kasma ve geri cekme konusunu anlayamadım acıkcası..braz daha acarsan daha iyi bi açıklama yapabilirim sanırım :)

herşeyi erkekten bekleyen ve her dediğinin yapılmasını isteyen bir kız karsısındaki insanla sadece bi şekilde kullanmak için birliktedir ve bu genelde maddi acıdan olur..eğer bir bayan sizin için bir şey yapıyorsa o sizi seviyordur gercekten :) yoksa bahsettiğiniz tarzda hanımlar sadece eğlence için birliktedir :)

ps:sadece kendi düşüncemdir :)

kendini kasma ve geri cekme konusunu anlayamadım acıkcası..braz daha acarsan daha iyi bi açıklama yapabilirim sanırım :)

herşeyi erkekten bekleyen ve her dediğinin yapılmasını isteyen bir kız karsısındaki insanla sadece bi şekilde kullanmak için birliktedir ve bu genelde maddi acıdan olur..eğer bir bayan sizin için bir şey yapıyorsa o sizi seviyordur gercekten :) yoksa bahsettiğiniz tarzda hanımlar sadece eğlence için birliktedir :)

ps:sadece kendi düşüncemdir :)

yoo deLi gibi seviyor Ama yinede inadci.

elinden geldigi kadar eziyor. bir arkadasim hemde bunu yapan. Bana deli gibi sevdigini söylüyor. Ama yeri geldiginde cocugu canından bezdirior.

tanıyorum hemcinslerimi :p ona da kendi gibi biri lazım ya da kendinin yaptığını yapan biri lazım :)

Evet En güzeLi bu huyundan vazgecmesi. Cünki evLenincede mutlu oLmayabilir bu huyu yüzünden

ama eminim evlenmesine daha coook yıllar vardır ve bu yüzde yapabildiği kadar sadistlik yapacaktır :d

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri