“Neden Evlenmiyorsun?” Sorusuna Verilecek 3 İyi Cevap

beleris

Bayan Üye
Duygularimi anlatmis! :girl_to_take_umbrag

25 yaşı devirdiniz, okul tamam, iş olayını iyi kötü hallettiniz… Meraklı bakışlar artık üzerinizde. Herkesin aklında tek bir soru: Ne zaman evlenecek?

Eş dost, hısım akraba herkes işi gücü bıraktı bunu düşünüyor. Başka uğraşı olmayan bu güruh artık sizin izdivacınız üzerine yoğunlaşmış durumda uykusuz geceler geçiriyor. Bayram ziyaretlerinde akraba darlamasını bırakın, apartmana girerken bile komşu teyzeye yakalanma dehşeti ile karşı karşıyasınız.

Bu zor günlerde 3 sağlam bahane ile kalp kırmadan tehlikeyi savuşturmanızı garanti ediyoruz.

1) Yüksek Lisans
Elbette yok öyle bir şey! Okulu bitiricem diye ruhunuzu teslim ettiniz, yükseği az öteye gitsin tabi ki. Ama zaman kazanmak için “Yüksek Lisans yapıcam ben Müberra Teyze” cümlesinden daha şık bir alternatif olabilir mi? Adeta şiir gibi.

2) Depresyon

Hangi Hayriye Teyze depresyonla mücadele eden sizi komşusunun kızına ya da oğluna ayarlamaya cesaret edebilir ki? Düşünün… Bütün kredibilitesi ve saygınlığı söz konusu! Bu teyzelerimiz vesile oldukları mutlu izdivaçları özgeçmişlerine referans olarak eklerler. Sizi tanıştıracağı “hanım kızın” ya da “helal süt emmiş oğlanın” hakkınızda yapacağı en ufak olumsuz yorum onların en korkulu kabusu olacaktır.

Hayatınızın şu döneminde kendinizi sevmek üzerine spiritüel çalışmalar yaptığınızı, yaşam koçunuzla hayatınızın anlamını bulma yolculuğuna çıktığınızı, psikolog desteği ile kendinize zarar verme eğilimden kurtulmaya çalıştığınızı açıkladığınızda Hayriye Teyze sizinle selamı sabahı kesecektir.

Devami: "Neden Evlenmiyorsun?" Sorusuna Verilecek 3 İyi Cevap | Nasil Ya?
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst