neden evlenilir

Ömür boyu mutlu olanacağına inanıldığı için de evlenilebilir. Sonra ayva yenilir:D

---> neden evlenilir

Tamam hadi evlenmedin , ne yapacaksın ?
Ait olmak istersin birilerine , bağlanmak istersin bir şeylere , ne bileyim çocuk falan işte.Bir de düğün yapacaklar illa , o da ayrı bir olay :)

......askerden geldikten sonra anam bubam her gun seni evlendirecegiz diye basimin etini yemege basladilar,bende bir kiz bulup evleniverdim,bir kac ay sonrada torun istiyoz diye soylenmeye basladilar..
..dunyaya gelen insanlar evlenip bir seyler uretmelidirler onun icin evlenilir

Evlilik eşittir çoluk çocuk olarak bakmamak lazım. Aile istiyor diye de evlenilmez. Evlenmen gerektiğini düşünürsün ve evlenirsin.
Artık her gün dışarıda yemek yemek dokunuyordur cüzdana, beraber vakit geçirmekte sıkıntı oluyordur ve bişeyleri paylaşmak istersin ve evlenirsin.
Ne o öyle çocuk için annem istediği için falan filan.
Sonra bu isteklerle evleniyorlar 2 sene sonra bitiyor olan geri de kalan çoluk çocuğa oluyor. Yazık

..belli bir yasa gelen insanlarin evlenmeleri lzimdir, bilhassa evlenecek erkeklerin belli bir isi olmasi lazimdir...evlenmek ve yuva kurmak her iki cins icin bir medeni ihtiyactir,,,,,analarimiz babalarimiz bizler dunyaya getirdikleri gibi bizlerinde evlenip coluk cocuk sahibi olmamiz lazimdir...

ilerlemis yaslarda insanlarin bir can yoldasina ihtiyaclari olabilir,abi abla kiz kardes veya ana baba bir yasdan sonra can yoldasi olamazlar.guzel bir can yoldasi olmasi icinde evlenmek lazimdir

saçma sapan toplum baskısı yüzüne :)).

evlenen bir çok kişi kendi düşüncesi ile evlenmez. yok evde kaldım, yok elalem ne der, ay evlenmem lazım diye çemberim içinde debelenilir durur.

sadece az gelişmiş ülkelerde var bu köhne düşünce. ha, bunu dedim diye ahlak muhabbeti yapmayın. evlilik kutsaldır, eğer çocuk yapılacaksa.

zira onun dışında bir imza ile ahlak tesis edilmez :).

Ben kendi adıma sadece çocuk için evlenirim.
Kabul, hoş bir düşünce tarzı değil ancak dürüst bir insanım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri