Neden Akp ?

endLesS

Webmaster
Merhabalar arkadaşlar.

Öncelikle hiçbir tarafı savunmadığımı ve tutmadığımı söylemek istiyorum.

Merak ettiğim bir olay var. Hadi " Cahil " diye adlandırdığımız bazı kesim vatandaşlarımız yanlış yapabiliyor fazla araştırma yapmayıp okumadıkları için ama bizim kendini beğenen Üniversiteli ve Liseli arkadaşlarımız neden böyle bir cahillik yaptıklarını çok çok merak ettiğim için bu Makalemi yazıyorum.

Bazı arkadaşlarımız her olayı tam okuyup anlamadan yorum yapmaya bayılıyor. Forum içerisinde de var reel hayatımızda da. Vay Akp şunu yapmış vay akp ülkeyi satmış vay akp yasak getirmiş. Ben Akp taraftarı birisi değilim ama birkaç olay ve beraberinde gelen bazı yorumlara hakikaten oturup gülesim geliyor. Ama oturup gülsem mi ağlasam mı şaşıyorum.

Bu kısım yazanlar için :

Yahu arkadaşlar adamların yapmadıkları şeyleri üzerlerine atıyorsunuz. Örneğin Rapidshare gibi dosya upload & Download sitelerinin kapatıldığını ve Akp'nin Ağustos'ta gelecek olan yasakları ile alakayı kuruyorsunuz. Bakın tekrar söylüyorum forumdan bir arkadaşıma söylemiyorum. Sadece gördüğüm yorumlara ithafen. Rapidshare sitesinin akp tarafından kapatıldığını ve bunun özgürlüğün kısıldığını savunanlar var.

mru7u7rr.jpg


Kendisi ilkokul arkadaşımdır. Kaliteli bir üniversite de Siyasal Bilimler'de okumaktadır. Kendisine anlatmak istediğimde bana ülkenin satıldığı gibisinden yorumlar yapıyor. Güzel kardeşim konuya cevap verirmisin diyorum net cevap yok. Bu mantığı aşmamız gerektiğini düşünüyorum. Rapid'in kapanma sebebinin ardında ise Mhp'den bir yetkili olduğunu söylüyorum hala cevap vermiyor. Akp varsa Suç vardır Özgürlük kısıtlanmıştır.

Arkadaşlar bu kavramı üzerinizden atmalısınız. Gidin Akp temiz parti tutun demiyorum. Bu Siyasi işler de artık kime güveneceğimizi şaştık ama en azından bir konu üzerinden yorum yaparken bari düşünüp araştırıp öyle yorum yapalım. Yoksa cahil diye adlandırdığımız insanlardan oluruz ve bu bilgilere sahip olmayan insanlara da yanlış aktarmış oluruz. Türkiye Cumhuriyeti Bu zamana kadar hep böyle kaybetti. Bakın olay Akp'ye laf atılması değil. Bilip bilmeden yapılan yorumlar. Her konu'da bu böyle. Oyunuzu kime verirseniz verin karışamam ( BDP Dışında ). Ama önce araştırın.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi anıldığında Dinsiz diye adlandırılmasının sebebinde bu bilip bilmeden bilgisi olmayan insanların önünde adeta bilmeleri gereken bir bilgi gibi aktarılmasından dolayı yayıldığını biliyormusunuz ? Özellikle 17-18 yaş üzeri arkadaşlarım. Bu yaşlarda sizi artık insanlar olgun kişilik olarak sayacak ve yorumlarınızı dinleyip değerlendireceklerdir. Bu tarz yorumlardan kaçınmanızı Şiddetle tavsiye ediyorum.

Yanlış bilgiler yüzünden kaybettik, böyle giderse her zaman da kaybetmeye de mahkum kalırız

Bu yorumlardan kaçının'da oyunuzu kime verirseniz verin. Ama önce savunduğunuz ve laf attığınız konularda bilgi sahibi olun ki aydınlanmanın sadece Ampülle yada bazı siyasi logolarla olmayacağının farkına varıp Güzel günleri önümüze getiren Liderlerin oralara ulaşmasına engel olmayın. Engel olmayın ki Abd yalakası gibi durmaktan kaçınalım.

Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk
 
Son düzenleme:
---> Neden Akp ?

Neden Akp ?
Because Güzel Marmarayla Güzel Gidiyor xD

 
Son düzenleme:
---> Neden Akp ?

yazıyı okuyunca aklıma geçen yılki referandum geldi

arkadaşımla konuşurken konu evet hayırdan açıldı...ben hayır diyecegim dedi neden dedim kaynım hayır de diyor dedi...tamamda neden hayır diyosun diyorum akp şeriat getirecekmiş evden dışarıya çıkamazsınız dedi kaynım bende hayır diyecem ben gezmek istiyorum çarşaf giymek istemiyorum diyor...

işte durum bu kadar komik ve vahim aslında

birisine eltisi akp'ye oy at der atar, diğerine chp'ye at der o da ona atar...cehalet en büyük kötülüktür kendimize yaptıgımız

yazıda da yazdıgın gibi mesele oyunu kime verdigin değil ki neyi savundugun
 
Son düzenleme:
---> Neden Akp ?

valla ben anlamam siyasetten oyda vermeyeceğim ama sadece görünen bişey var; devlet bahçeli kağıda bakmadan konuşma yapamıyor yaptığı zamanlardada herkesin bildiği gibi espiri hedefi oluyor. r t erdoğan konuşması etkili kolay kolay muhalefetlere laf sokmaz ve aklım az çok bişeylere ermeye başladığından beri akp nin yaptığı işler gün geçtikçe güzellikler getiriyor. k kılıçtaroğlu nasıl biri hiç bilmem ama akp ye büyük bi saldırısı varki ortaya attığı iddaların bi kısmı yalan herkesde yalan bişeyler farkedebilir.
o yüzden oy kullanmama taraftarı olsamda akp den memnunum
 
---> Neden Akp ?

teşekkürler emre güzel konuya değinmişsin..
 
Son düzenleme:
---> Neden Akp ?

Tabiki ,

Olayların altında yatan gerçek nedenleri araştırmadan , şu şöyle , bu böyle demek , pek rasyonel ( akılcı ) bir düşünüş değil :)
 
---> Neden Akp ?

%50 aldığına göre birşeyler yapmıştır.

52 Milyon seçmen varken 69 milyon oy pusulası bastırmıştır,

İzmiri alacam diyerekten getirdiği ve ikamet aldırdığı kişilerle miting düzenlemiştir. (İzmirli adamlar izmirde kaybolur mu)

İstanbul mitinginde 1 milyon olduk diyerek 1 metre kareye 28 kişi sığdırmıştır. (o alanda 1 metre kareye 28 kişi gelirse 1 milyon oluyor)

Doğu'daki mitinglerinde Türk bayrağı asmayıp batı'da asmıştır.

Birşeyler yapmış ki almış.Milletimizin kararına saygı duymak lazım.

Sevgide özgürlük saygıda mecburiyet vardır.
 
---> Neden Akp ?

yazıyı okuyunca aklıma geçen yılki referandum geldi

arkadaşımla konuşurken konu evet hayırdan açıldı...ben hayır diyecegim dedi neden dedim kaynım hayır de diyor dedi...tamamda neden hayır diyosun diyorum akp şeriat getirecekmiş evden dışarıya çıkamazsınız dedi kaynım bende hayır diyecem ben gezmek istiyorum çarşaf giymek istemiyorum diyor...

işte durum bu kadar komik ve vahim aslında

birisine eltisi akp'ye oy at der atar, diğerine chp'ye at der o da ona atar...cehalet en büyük kötülüktür kendimize yaptıgımız

yazıda da yazdıgın gibi mesele oyunu kime verdigin değil ki neyi savundugun

hahaha aynı durumla bende karşı karşıya kaldım..gerçekten büyük cehalet..
 
---> Neden Akp ?

iyi yonetiliyoruz..ekonomik olarak dunya da enguclu devletlerden biri haline geldi.akp doneminde.
 
---> Neden Akp ?

Antalya ve Mersin'i de akp aldı ya işte o zaman her şey belli oldu kim çalışmış belli oldu..Neymiş efendim hiç bir yer kimsenin kalesi felan değilmiş 12 haziran akşamı bunu iyi anladık..
Devlet Bahçeli neden Türkiye'de 1 tane yeri alabildi.?
Kemal Kılıçdaroğlu neden chpnin kale tabirli yerleri kaybetti?
İşte bunları düşünmüşlerdir..Ehh düşündüler de geç kaldılar be kardeşim...
Sen yıllarca seçim de dahi doğuya gitme, Başbakan yardımcısı olduğun yılda dış ülkelerde temasda bulunma sonra ben tek başıma iktidar olacam de...Bu millete koyun diyenlere sesleniyorum..Millet koyun değil o millet öyle akıllı ki günü geldiğinde kendilerine çektirdiklerine böyle silleyi vurur işte...

Seçim gecesi mhp lideri açıklama yapmayarak kendini rezil etmiştir bunu hepimiz biliyoruz..Neden çünkü yüz mü var be kardeşim yok yok..
Mersin'de öyle bir akp mitingi olmuştu ki başbakanımız bu sene mersinden 1. çıkacağız derken inanmıyordum..Çünkü mersin karışık bi yerdir bilen bilir..Velhasıl aldılar..Ve gelin görün ki şimdiden teesiri hissediliyor..yıllardır bu şehire yanlış tesisat döşemişler..Her neyse bu yazıdan benim akpli olduğum çıkacak değil mi..evet ben de %50denim..

Chp mhpye destek olup onlara oy vermeseydi şimdi oylar %65-70di ama o da ayrı bi utanç..Saygı herkese duyarım fakat sevgiyi de en çok ülkücü kardeşlerime duyarım..ülkücü deyince mhpli anlaşılmasın..has ülkücü vatan,millet,bayrak,din bunları savunan..
Konu için teşekkürler hemşerim..K.bakma uzun mu oldu ne..:)
 
---> Neden Akp ?

Yazıyı Gerçekten Güzel Olmuş İyide Açıklamışsın. Gelen yasaklara gelince belki birçoğunuz farkında değildir youtube yasaklandı ve yasaklanmasına rağmen kullanılabiliyor. Aynı şekilde özelleştirmeler yüzünden şuanda kullandığınız internet her yerde otomatik idye geçti ve birçok ilde kullanıcı sayısı fazla olduğundan bu otomatik id alımlarından internete girmek zorlaştı ve id sabitleme yoluyla tekrar giriliyor. Alınan her yasağın kırılmasını sağlamakta mümkün.

Misal sigara yasağı sadece nargile cafe olan yerlerede geldi sizce ne kadar doğru bu kafelere giden insanlar zaten sigara içen insanlar kahvelerede geldi. Kahveye giden insanın yüzde doksanıda sigara içer. Stadlarda sigara içmeyede yasak geldi. Maç izlemeye giden insanların büyük çoğunluğuda sigara içer. Tekelleri kapattı haşaş üretimini azalttı buralardan gelen vergiler ve paraların haddi hesabı yoktu.
Sigara yasağını getirdide samsunda sigara fabrikasını kapatıp almanlara neden fabrika açma hakkı verdi tütün fabrikası buda şüpheli bir durum.

Peki madem sigara içmeyi azaltmak istiyorda neden yasak getirilmiş bir sigaraya vergi yüzde 50nin üstünde. Madem yasak getiriyosun ne diye bu kadar zam yapıyorsun. Sigarayı bırakmak istiyen insanlar için kullanılan ilaçlarada zam yapılması tuhaf.

İlaçlar demişken sağlık geldi aklıma. Sağlık herşeyden önce gelir. Sağlıkla ilgili kanunlar getiren bu hükümet acaba neden ayak bastı parası alır gibi her muayneden 12 lira ücret kesimi yapıyor. Ve neye göre bu hastanelere yıldız veriyolar. Medical hastanelerinin bu kadar kazanma sebebi ney belkide Başbakanın karısının sahip olmasıda olabilir.

Bunlar gibi herkesin gördüğü birçok neden sayabilirim. Belediyelerin yardım etmesi gerekirken sadece seçimden önce fakirlere yardım dağıtılması ve her belediye için bu yardım parasının ayrılması gerekirken akp hükümetinin dışındaki belediyelere bu yardım parasının verilmemesini anlayamam.

Ya iş sorunuda ülkemizde büyük bir problem herkesde farkındadır kayıt dışı işçilerin. Açıklayayım bilmeyenler için 400 lira maaşa kayıt dışı sigortasız çalışan işçiler bu işçilerin iş imkanı ve kayıt altına alınabilmesinin tek yolu işçi başına şirketlerden alınan verginin azaltılması iken bu işsizlik sorunun çözeceğini belirten bir başbakanın gelip bu vergiye zam yapıp kayıt dışı olan işçileri bildiğini söyleyip bunlara yapacak birşey yok ne yazıkki demeside bana göre çok saçma bunla ilgili kendi açıklamalarınıda internetten bizzat bulabilirsiniz.

Üniversite öğrencilerine gelince Akpyi destekleyen bir kısım vardır bunun sebebide üniversitede baş örtüsü sorununu halletmesidir bunun dışında bir sebepten dolayı akpyi mantıklı destekleyen bir öğrenci yoktur.

Ben akp ile birçok neden sayabilirim oy vermemek için arkadaşlardan birinin yazdığı bir yazıda dikkatimi çekti devlet bahçeli kağıda bakmadan konuşamıyor demiş.

Akpnin başındaki Tayyip erdoğan bakmadan konuşuyorda ne oluyor. ananıda al git. Senin oğlunda işsiz kalsın. Sayın öcalan , Askerler için kelle gibi gafları kullanabiliyor. Ki bunları gaf olarak bile nitelendirmiyorum ben bilinçli olarak söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Hiç olmassa doğru düzgün laflar kullanıp iki kelimeyi yanlış söyleseydide bu lafları kullanacak kadar düşmeseydi. Ben bu devletin başına bu lafları söyleyen bir başbakanıda yakıştırmıyorum.

Sanırım Akp hakkında söyleyeceklerimin yüzde biri şimdilik yeterlidir çünkü daha derin şekilde her birşeyi eleştirirsem sayfalar yetmez yapılan yanlışlıklara.

Ve bu ülke birşeyin gelmesini asla istemezdim. Askeri darbenin bir ülkeyi 20 yıl geriye götürdüğü için. ancak bu yapılan alınan kararların acısı yıllar sonra bizi kaç yıl geriye götürcek acaba
 
---> Neden Akp ?

Yazına katılıyorum. İnsanlar bir şeyi eleştirirlerken kulaktan dolma ve doğruluğunu araştırma gereği duymadan (duymuyorlar çünkü işlerine geliyor) laf ebeliği yapıyorlar. Hatta bir kısmı entellektüel görünme adına saçmalığın alasını yapıyor ama farkında değil. Geçen senelerde yine bu forumda bir arkadaş Ak partiye oy verenler okumamış, cahil, bilgisayar bilmeyen, geri kalmış kırsal kesim gibisinden ifadeler kullanmıştı. Bu ifadeleri neye göre kullanmıştı. yaptığı bir araştırma sonucuna mı dayanarak. hayır. Partiyi değilde partiye oy verenleri eleşrirme ve onlara hakaret etmeyi bir ...k zanneden insancıkların saçmalıklarını kendine rehber edindiğinden bu ifadeleri kullanmıştı. Halbuki son kamuoyu araştırması gösterdi ki durum çok farklı. Ak Parti’ye oy verenlerin yüzde 44.8’i üniversite mezunuyken, CHP’lilerin yüzde 32.1’i, MHP’lilerin de yüzde 13’ü üniversite mezunu seçmen. (GENAR)
Bir de şu durum var. Son seçim şunu gösterdi. CHP VE MHP nin oylarını artırabilmelerinin tek şartı Ak Parti oylarını kendilerine çekebilmek. Peki sürekli hakaret ettikleri seçmenden hangi yüzle oy isteyecekler. Ak partiye oy verenlere (gerek mhp ve chp yönetim kademesinden gerekse seçmenlerince) aptal, cahil, satılmı vb. iğrenç ifadeleri kullanabilecek kadar hasetlerinden gözleri kararmış insanlar Ak Parti oylarını kendilerine çekebilmek için hangi yüzle tükürdüklerini yalayacaklar. Bize oy verin aptal olmaktan kurtulun mu diyecekler.
Sonuç şu ki böyle siyaset yapılmaz. Zaten yapabilseler milletin teveccühü daha farklı olurdu.
 
---> Neden Akp ?

akp die bir şey yok recep tayyip erdoğan var
halk neden kendisini seçio bununda cevabı basit ülkeyi yöneteblcek başka bir insan çıkmıo karşısına bugün başka birisi yönetme geçse yarın ülkede kriz patlak verir halkta bunu bilio sevsede sevmesede oyunu veriyo
 
---> Neden Akp ?

neden ak parti, muhalefet partisinden daha deneyimli, ne sağ, ne sol gibi bir anlayışı var, gerektiğinde kendi komşusu filistine yapılan zulüm karşısında durması, icraatlerde güzel adımların olması bunları göre bilmem benim için olumlu.

ben kolay kolay siyasi parti tutmam, siyaset yapmam ama görünen köy klavuz istemez. Artık şunuda bir kenara bırakmak lazım Atatürk üzerinden siyaset yapılmasına karşıyım, senin amacın bu ülkeye hizmet, gelişmesine katkıda bulunman lazım, ATATÜRKÜN partisi diye bir şey olamamalı, kim iyi hizmet yapıyorsa ona göre oy kullanılmasından yanayım. Millet seni seçiyor meclise gönderiyorsa, ülke sorunlarını çöz diye, ülkenin gelişimi, istikrarın üst seviyelerde olması için seni meclise gönderiyor haksızmıyım arkadaşlar.
 
---> Neden Akp ?

13 tane şehit getirtiliyor o yüzden ..!

Not: Başlığa göre yorum yazdım içeriğe göre değil
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst