---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? çok sık :(
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Şub 2009 #24 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? hımm
Terk-i diyar Bayan Üye 22 Şub 2009 #25 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? Herqün içiorm.. bazen daha fazLa içebiLiorm.. o anki ruh haLime baqLı..
---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? Herqün içiorm.. bazen daha fazLa içebiLiorm.. o anki ruh haLime baqLı..
bitli_pire Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #26 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? hıc ıcmedım ınsallah ta ıcmeyecegım
damir Banned 19 Nis 2009 #27 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? hergün içiyorum ama günde 5 taneyi geçmiyor
D dvrmci.flütist Bayan Üye 19 Nis 2009 #28 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? asla tavsiye etmiyorum.. günde 2 tane içiyorum..
SEVDALI YÜREK Kayıtlı Üye 19 Nis 2009 #29 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? Günde üç Paket 24 Saate Bölersek Artık Ne çıkarsa
Asi_Genç Kayıtlı Üye 19 Nis 2009 #30 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? hergün içiyorum 20 dk'de bir bir tane
kanat$z_melek Bayan Üye 20 Nis 2009 #33 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? içmem ama yakında başlıycam
RappeR_qiRL Banned 20 Nis 2009 #34 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? Hıc Icmedım.BoyLe Iyıyım.Azımı ßıLe Surmem O Çöplükten Pıs Seye
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 20 Nis 2009 #35 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? NaLeD_CoCuQ' Alıntı: Hergun oLmasada SıkLıkLa İçiyorum OrtamLarda Şıkkını İşaretLedim Genişletmek için tıkla ... Aynısından..
---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? NaLeD_CoCuQ' Alıntı: Hergun oLmasada SıkLıkLa İçiyorum OrtamLarda Şıkkını İşaretLedim Genişletmek için tıkla ... Aynısından..
sleepless Bayan Üye 20 Nis 2009 #36 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? içmiyorum iğrenmiyorum ama içilen ortamda duramıyorum gözlerm yüznden
---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? içmiyorum iğrenmiyorum ama içilen ortamda duramıyorum gözlerm yüznden
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 20 Nis 2009 #37 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? Artık Her Gun :|
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 23 Nis 2009 #39 ---> Ne SıkLıkLa Sigara İçersiniz ? Hiç İçmedim BöyLe İyiyim..