raşa
Bayan Üye
---> Ne olcak bu Türkiyenin hali ?[Pkk]
türkiyenin bütünlüünü bozmaya yöenelik hiç bişey . hiç kimse.hiç bi topluluk aramızda kabul edilemez..onlar yok edilmeli...:91:
Çeşitlilik derken pkk yı mecliste görmek, ölen teröristlerede şehit diyenleri mecliste görmeyi kastediyorsan böyle çeşitlilik olmaz olsun. Devleti bölmeye çalışan bir çeşitlilik olacağına hiç olmasın daha iyi. Kaldı ki meclis yeterince çeşitliliğe sahip. Ayrıca ben kimseye o saydığım sevgileri zorla öğretelim demiyorum, demedim de. 60 yaşına gelmiş insanların fikirlerini değiştiremeyiz ama 5 yaşındaki bir çocuğu bu saydıklarımla büyütebiliriz. Onlara öğretebiliriz, hiçbir zaman zorla değil. Bu vatanın onlarında vatanı olduğunu anlatarak, bu bayrağın onların da bayrağı olduğunu anlatarak. Ne zamanki onlar bunları anlayacak, ülkeyi, vatanı, milleti, bayrağı sevecek işte o zaman mecliste de senin dediğin türde bir çeşitlilik görmek isteriz. Ama o zamana kadar bana göre hiçbirinin mecliste yeri yoktur.
türkiyenin bütünlüünü bozmaya yöenelik hiç bişey . hiç kimse.hiç bi topluluk aramızda kabul edilemez..onlar yok edilmeli...:91: