Ne olcak bu Türkiyenin hali ?[Pkk]

---> Ne olcak bu Türkiyenin hali ?[Pkk]

Çeşitlilik derken pkk yı mecliste görmek, ölen teröristlerede şehit diyenleri mecliste görmeyi kastediyorsan böyle çeşitlilik olmaz olsun. Devleti bölmeye çalışan bir çeşitlilik olacağına hiç olmasın daha iyi. Kaldı ki meclis yeterince çeşitliliğe sahip. Ayrıca ben kimseye o saydığım sevgileri zorla öğretelim demiyorum, demedim de. 60 yaşına gelmiş insanların fikirlerini değiştiremeyiz ama 5 yaşındaki bir çocuğu bu saydıklarımla büyütebiliriz. Onlara öğretebiliriz, hiçbir zaman zorla değil. Bu vatanın onlarında vatanı olduğunu anlatarak, bu bayrağın onların da bayrağı olduğunu anlatarak. Ne zamanki onlar bunları anlayacak, ülkeyi, vatanı, milleti, bayrağı sevecek işte o zaman mecliste de senin dediğin türde bir çeşitlilik görmek isteriz. Ama o zamana kadar bana göre hiçbirinin mecliste yeri yoktur.

türkiyenin bütünlüünü bozmaya yöenelik hiç bişey . hiç kimse.hiç bi topluluk aramızda kabul edilemez..onlar yok edilmeli...:91:

Sadece sana değil söylemek istediklerim. Bu şekilde yuvarlanıp gitmeye sesini çıkaramayan, elden birşey gelmez deyip bir köşede sessizce duran, bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesinde olan herkeseydi yazdıklarım.

Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım. Kim ne derse desin nasılsa herkes kendi bildiğine inanacak, kendi bildiği yoldan gidecek. Umarım tutulan yollar doğrudur..

ya bi kenarda belkeediimi kim soyledi... ama elimzdende bişey gelmior..anca konuşuorz bizi dinleen mi war..hani millet iradesi??

Çözüm Bence Kınarsınız BeLki Beni Ama= Savaş = iyi bir Çözüm Gibi Duruyor.

Meclise giriyolar ama onları seçenler de yine biz değil miyiz..(yani içimizden birileri) Halkın seçtiği kişileri zorla ordan çıkaramayız demokrasi bu değil.. Öncelikle halk bilinçlenmeli bence..

pkk devlet kurdu yavru gibi baktı simdide kökünü kazımaya çalısıyor bu biraz zor gibi

sen nedıosun ya sacma sapan konusma

beğenmiosan git başka üLkede yasa

bizim sinek (soLid) 2

sizi olayı bilmediginiz için böyle her geleni ülkenizde kovuyorsunuz ama kusura bakma bu ülke senin degil madem okadar kovmayı biliyon pkk kov kardeşim bazı dogrular insanın içine oturur pkk tarihine bakın odan sonra konusun pkk nasıl ve ne şekilde kuruldugunu araştırın aynı hzibullahın kuruldugu sekilde oda kuruldu

Son düzenleme:

eşek ve katır sırtında tasınan silahlara göz yumarsanız olacagı bu olur

sizi olayı bilmediginiz için böyle her geleni ülkenizde kovuyorsunuz ama kusura bakma bu üle senin degil bazı dogrular insanın içine oturur pkk tarihine bakın odan sonra konusun pkk nasıl ve ne şekilde kuruldugunu araştırın aynı hzibullahın kuruldugu sekilde oda kuruldu

bu üLke benım die bişi mi dedim ben

ama sen ve senın gibi hainLerin bu üLkede yaşaması benı cıLdırtıo

ztn nickindende herşey anLasıLıo

bu üLke benım die bişi mi dedim ben

ama sen ve senın gibi hainLerin bu üLkede yaşaması benı cıLdırtıo

ztn nickindende herşey anLasıLıo

kusura bakma ben sizin gibi hain degilim ben ülkemi de satmam hainleride görüyoruz degil mi pkk devlet asker el ele gönül günle kucak kucaga kusura bakma pkk ben beslemiyorum besleyenleride gördük ve görüyoruz koskoca adayı tahsiz etmişler haine orayı ben mi tahsis ettim benim mi imzam var söyle bakayım

kusura bakma ben sizin gibi hain degilim ben ülkemi de satmam hainleride görüyoruz degil mi pkk devlet asker el ele gönül günle kucak kucaga kusura bakma pkk ben beslemiyorum besleyenleride gördük ve görüyoruz koskoca adayı tahsiz etmişler haine orayı ben mi tahsis ettim benim mi imzam var söyle bakayım

güLdürdün benı hain deiLim diosun miLLete Laf söLüosun

dier konuLara ATATÜRKE

NE MUTLU TÜRKÜM YAZAN KONUYA sacma sapan yorumLar yapıosun ve ben vatanımı satmam diosun

eet vatanını satmassın sen direk eLden cıkartırsın sizin gibiLeri cok gördüm ben

dahada bişi yazmıcam inş sonun sineğe benzemez ;)

güLdürdün benı hain deiLim diosun miLLete Laf söLüosun

dier konuLara ATATÜRKE

NE MUTLU TÜRKÜM YAZAN KONUYA sacma sapan yorumLar yapıosun ve ben vatanımı satmam diosun

eet vatanını satmassın sen direk eLden cıkartırsın sizin gibiLeri cok gördüm ben

dahada bişi yazmıcam inş sonun sineğe benzemez ;)
ben ülkemi satmam satlar belli işte pkk devlet asker el ele silahlar katır eşek sırtında gidiyor göz yuman kim asker devlet peki niye para var al sana buda satma şeklidir benim saçmaladıgım yok ama sizler bilmediginiz için saçma geliyor ve açılan konulardan belli oluyor ne kadar bilgisizce yazıldıgı ben atatürkü sevmek mecburiyettinde degilim ki ve bu benim en dogal hakkımdır egerki böyllew bir şey varsa bana kanunla göster ve ben atatürke sövdügüm yok ve sövmedigim içinde herhangi bir sııntı yok kanunlarda bak ülkeyi satanlara ergenekon içinde askerinde tut devletin butün kademesinde yer alanalar var a.necdet sezer 200 teröristti affetti daga gönderdi aradan 2 ay geçmeden o daga çıkanlar askerleri öldürdü peki vatan severlik bumu olur rahsan affından kaç terörist affedildi niye masumları affetmiyorlar bumu vatan severlik apoyu idam edemediler sokakta bas bas bagırdılar ne oldu astılar mı yalan oldu sırf oy için milleti kandırdılar burada bunu yazıyorum paketlenip gelen apoyu asamazlar güçleri yetmez kargonun sahibi izin vermiyor emanet gelmiş diyor eceliyle ölecek bunun başka çare yok simdi sorarım sana vatanı ben mi sattım satanlar belli simdi çıkmış boş konusuyorsun bu ülkede basbakan asıp başbakan zehirlediler ama apoyu asmadılar 80 darbesinin mimarı olan darbci kenar evreni hala sorgulayamıyorlar

okullardaki andımız gibi bir despotluğu hitler bile yapmamıştır. Rum asıllı bir çocğuun türküm doğruyum vesaireyim diye ant içmesi yemin etmesi despotluktan başka birşey değildir. Elbette türk asıllı vatandaşların hoşuna gidiyor böyle bir yemin ama ya diğerleri ?

Bu dünyada bir tek almanlar bir tek türkler yok, her ırkın kendini ifade etme ben buyum deme özgürlüğü vardır.

Savaşla, yok saymakla, kürtlere sen türksün demekle problemler çözülmüyor, çözülmedi de.

önemli olan milli birlik ve beraberlik için herkesin birbirinin aslına saygı duyduğu ve müdahal etmediği bir zeminin varedilmesi, bu da savaşla değil barışla olur.

Sen Vatan Haini Değilmisin :)

Vatan Haini Diye Gelip Burda Mıllıyetcılıgı Savunan Arkadasımı Kınıyorsan Cıns Cıns Konusuyorsan Asıl Haın Kım Dusunmenı Isterım...

ben ülkemi satmam satlar belli işte pkk devlet asker el ele silahlar katır eşek sırtında gidiyor göz yuman kim asker devlet peki niye para var al sana buda satma şeklidir benim saçmaladıgım yok ama sizler bilmediginiz için saçma geliyor ve açılan konulardan belli oluyor ne kadar bilgisizce yazıldıgı ben atatürkü sevmek mecburiyettinde degilim ki ve bu benim en dogal hakkımdır egerki böyllew bir şey varsa bana kanunla göster ve ben atatürke sövdügüm yok ve sövmedigim içinde herhangi bir sııntı yok kanunlarda bak ülkeyi satanlara ergenekon içinde askerinde tut devletin butün kademesinde yer alanalar var a.necdet sezer 200 teröristti affetti daga gönderdi aradan 2 ay geçmeden o daga çıkanlar askerleri öldürdü peki vatan severlik bumu olur rahsan affından kaç terörist affedildi niye masumları affetmiyorlar bumu vatan severlik apoyu idam edemediler sokakta bas bas bagırdılar ne oldu astılar mı yalan oldu sırf oy için milleti kandırdılar burada bunu yazıyorum paketlenip gelen apoyu asamazlar güçleri yetmez kargonun sahibi izin vermiyor emanet gelmiş diyor eceliyle ölecek bunun başka çare yok simdi sorarım sana vatanı ben mi sattım satanlar belli simdi çıkmış boş konusuyorsun bu ülkede basbakan asıp başbakan zehirlediler ama apoyu asmadılar 80 darbesinin mimarı olan darbci kenar evreni hala sorgulayamıyorlar

:)

Kardeşim Hersey Hah Dıyınce Olmaz Sana Versek Asacakmısın? sanıyormusun asmak çözüm? çözüm dediysem açılımlara olumlu bakıyorum demıyorum...
Ataturk'u sevmıyorum demişssin peki sen kimi ornek alıyorsun ? Kusura Bakmada Burnun Cok Havada. Sagdan SOldan Duyduklarınla Gelmıssın Burda Ötüyorsun. Git Sende Araştır Bıze Kanıt Ver Bakalım. Gelmiş Başbakana Laf Atıyor Başbakanı Mılletvekıllerı mı sectı Halkın Sectı Senın Halkın Gelıpte Basbakanına laf atacagına mılletın ne dusundugune bak. Senın Gıbı Ben Ataturk'u Sevmıyorum Dıyenlerle Durmuyor Bu Vatan Ayakda Neden Sevmediğinizi Ne Yiyip Ne Çıkaramadıgınızıda Bılıyorz. Sen Ozel Hayatında içki içtiysen ama vatan savunmaya gelınce yapıyosan gorevını senın hakkında yorum yapmak bana dusmez. Hadis-i Şerif Ve Kur'an-ı Kerimdede Yazar.
" Dinde Zorlama Yoktur " diye .
BuRaya Gelıp Saga sola laf atana kadar tarihine sahip çıkmayı bil tamam mı?
Okuda Adam oL!

okullardaki andımız gibi bir despotluğu hitler bile yapmamıştır. Rum asıllı bir çocğuun türküm doğruyum vesaireyim diye ant içmesi yemin etmesi despotluktan başka birşey değildir. Elbette türk asıllı vatandaşların hoşuna gidiyor böyle bir yemin ama ya diğerleri ?

Bu dünyada bir tek almanlar bir tek türkler yok, her ırkın kendini ifade etme ben buyum deme özgürlüğü vardır.

Savaşla, yok saymakla, kürtlere sen türksün demekle problemler çözülmüyor, çözülmedi de.

önemli olan milli birlik ve beraberlik için herkesin birbirinin aslına saygı duyduğu ve müdahal etmediği bir zeminin varedilmesi, bu da savaşla değil barışla olur.

Katılıyorum...
Ama Bu Despotluk Pek Alaka Kuramadım. Senın Ccugun Almanyadada amerıkadada o bayraga saygı duymak zorunda gıdıpte cıgneyemez yada gelıpte ben asla andımızı okuyamıyorum dıyemez orda yasayacaksan ordakı kurallara uyacaksın. Vatanı Sat Demıyorum.
Ama Ne Mutlu Turkum Dıyene

İşte bunu dıyebılıyrsan harbı ınsansın gosterıs ıcın veya hıc demıyorsan ınsan bıle degılsın..

vesselam

Terör örgütü ile barış mı olurmuş. Barış insanla olur hayvanla değil. Yapılması gereken Kürt kardeşlerimizin kandırılmalarını engellemktir terörü önlemek için. Ayrıca terörün devam etmesinden rant sağlayan Kürt, Türk ve Türk düşmanı ülkelerin hortumunu kesmektir. O şekilde bataklık kurutulur vr terör biter. Yoksa PKK ile barışa yanaşmak domuza adam muamelesi yapmak olur.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri