---> ne kadar küfürbazsın Her Erkek Kadar xD Nokta xD
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 9 Ocak 2010 #21 ---> ne kadar küfürbazsın Asi Ruh' Alıntı: Her Erkek Kadar xD Genişletmek için tıkla ... Nokta xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ocak 2010 #23 ---> ne kadar küfürbazsın ` nazLı ..' Alıntı: eh işte Genişletmek için tıkla ... yalann :| xD eh işte
---> ne kadar küfürbazsın ` nazLı ..' Alıntı: eh işte Genişletmek için tıkla ... yalann :| xD eh işte
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Ocak 2010 #24 ---> ne kadar küfürbazsın senin yanında da mı etmişim hatırlamıyorum Valla xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 9 Ocak 2010 #25 ---> ne kadar küfürbazsın ©ﻕΞתς яΞiš;2099735' Alıntı: Nokta xD Genişletmek için tıkla ... EyvAllah Abey xD
---> ne kadar küfürbazsın ©ﻕΞתς яΞiš;2099735' Alıntı: Nokta xD Genişletmek için tıkla ... EyvAllah Abey xD
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 9 Ocak 2010 #26 ---> ne kadar küfürbazsın bir bayanda olması gereken gibi hiç etmem.
^monaLİSA_! Bayan Üye 11 Ocak 2010 #29 ---> ne kadar küfürbazsın çok sinirlendiğimde istemdışı çıkar ağzımdan
DiReNiS Bayan Üye 12 Ocak 2010 #34 ---> ne kadar küfürbazsın Yok küfür yok Asla... Lakin az buçuk argo mevcut..
parasite Kayıtlı Üye 12 Haz 2012 #36 ---> ne kadar küfürbazsın Acayip agzim bozuktur hakedenin suratina ederim hic acimam ...
lolamera Bayan Üye 12 Haz 2012 #38 ---> ne kadar küfürbazsın Küfür etmeyi bırak beddua bile etmem..Tabi s.alak,manyak,aptal vs sayılmıyorsa ki küfür olarakta görmüyorum...
---> ne kadar küfürbazsın Küfür etmeyi bırak beddua bile etmem..Tabi s.alak,manyak,aptal vs sayılmıyorsa ki küfür olarakta görmüyorum...
Wu-Tang Kayıtlı Üye 12 Haz 2012 #39 ---> ne kadar küfürbazsın Eh işte. Ama çok yaratıcı küfürlerim vardır. Küfür konusunda bir dünya markasıyım.
---> ne kadar küfürbazsın Eh işte. Ama çok yaratıcı küfürlerim vardır. Küfür konusunda bir dünya markasıyım.