Ne günlerdi be. ( Aşırı "ban" içerir )

---> Ne günlerdi be. ( Aşırı "ban" içerir )

Fake bayan nicleri alıp bir iki elemanla msn üzerinden cıkıyormuydunuz yoksa benmi yalnış anladım. :)

Hadi geçen bahsettigin tehlikeli isleri anladım her admine config php den izin verilmez ama oldu diyelim de .. Bu servere saldırmalar, kastırmalar, dondurmalarda nasıl oluyor hocam. :)

Fake bayan nicleri alıp bir iki elemanla msn üzerinden cıkıyormuydunuz yoksa benmi yalnış anladım. :)

Hadi geçen bahsettigin tehlikeli isleri anladım her admine config php den izin verilmez ama oldu diyelim de .. Bu servere saldırmalar, kastırmalar, dondurmalarda nasıl oluyor hocam. :)

ayarı veriyorduk işte xD Sınır yoktu xD

İyiymiş valla. :)

Her foruma lazım senin gibi. )

:D ya benımde ban yedıgım cok oldu geneldede admıne trollük yapıp benı banla dedım onlarda cok comerttıler saldılar banamalara

Üye resimlerine açılan fotoğraflar üzerinden facebook hesaplarını bulmaya çalışmakta ayrı bir emek isterdi o zamanlar. fake resimler ekleyip bu benim diyenlerde vardı valla :H ne günler geçirdik tahmin bile edemezsiniz.

Konu taa geçen senede kalmış ama yazmadan edemeyeceğim , okurken sesli güldüm gerçekten xD

Hatta kızın biri bizi fena keklemişti üye resimleri bölümünde herkesi. Sende artık nasıl bulduysan kızın foyasını ortaya çıkarmıştın ve düşler forum şok :ki:

Ben bu zamanların sonlarına doğru 10-11 yaşında falandım cirit atardım forumlarda, keşke o dönemlerde ergen olsaydım ergenliğimi güzel hatırlayacak şeylerim olurdu çünkü çok eğlenceliydi herkes :kikiki:

severek okudum şu yazıyı da, fenasın emre ya :kikiki:

:D ya benımde ban yedıgım cok oldu geneldede admıne trollük yapıp benı banla dedım onlarda cok comerttıler saldılar banamalara

xD

yoksa ben zurna mıyım ha diye devam ediyordu galiba o şarkı :D

aynen xD

Konu taa geçen senede kalmış ama yazmadan edemeyeceğim , okurken sesli güldüm gerçekten xD

Hatta kızın biri bizi fena keklemişti üye resimleri bölümünde herkesi. Sende artık nasıl bulduysan kızın foyasını ortaya çıkarmıştın ve düşler forum şok :ki:

hahaha Gözde xD

Ben bu zamanların sonlarına doğru 10-11 yaşında falandım cirit atardım forumlarda, keşke o dönemlerde ergen olsaydım ergenliğimi güzel hatırlayacak şeylerim olurdu çünkü çok eğlenceliydi herkes :kikiki:

severek okudum şu yazıyı da, fenasın emre ya :kikiki:

Eyvallah :Ç

forumda bazi bayanlarin yureklerinide yakmismiydin acaba ?:12034rn0:

Böyle bir kızın yalanını ortaya çıkardığını bende biliyorum ama şuan Gözde olduğunu söyleyince ben şok, o konu duruyor mu hala xD

o zamanlardan olan birisi olarak diyorum bayaa eğlenceliydi.
forumlar o zaman değerliydi.şimdiki nesil bilmez değerini :D
kimin eli kimin cebinde belli değildi sende onlardandı :D

çok güzel anlatmışsın ama :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri