nasıL unutcam???

---> nasıL unutcam???

Bence yanlış bi düşünce kadını ev robotu görüp eve hapsetmek çok cahillik hangi çağda yaşıyoruz...
en iyisini yapmışsın insaşşah en kısa sürede unsuzluğa alışırsın ( unutursun ) demiyorum
insan ne kadarda unuttum desede yüreğinin bir köşesinde yaşar ve onu görmedikçe ondan haberdar olmadıkça acısı diner bi süre sonra tamamen canı yanmaz ama olurda bir gün bir yerlerde karşılaşırsanız o heyecanı anlatamam ki her insana göre değişkendir bu

bende çok sevdim zamanında benim duruma alışmam 6-7 yılımı aldı belki yalan gelir ama keşke ben o yıllarımı acılarla geçirmeseydimde buraya yalan yere yazsaydım...

Arkadaş sana tavsiyem ondan elinden geldiğince uzaklaş
telefon, msn, resim varsa şiirler ve mektuplar vs. at yada yak gitsin en güzeli bu en azından dayanamayıp bakmak istediğinde ulaşamazsın...
gör bak zamanla alışacaksın
benden sana kardeş nasihatı...

---> nasıL unutcam???

Hanelerde Yaban Var Onu Izlersen Bence Hiç Evlenmek Istemezdin Komik Güzel Olur Ama Hayatın Mahfolur Siz Zaten Birbirinize Uymuyormusunuz Nasıl Sürecek Bir ömür Boyu Ondan Daha çok Nefret Etmeden Iyi Ki Son Noktayı Koymuşsun.

---> nasıL unutcam???

:36::36:Hanelerde Yaban Var Onu Izlersen Bence Hiç Evlenmek Istemezdin Komik Güzel Olur Ama Hayatın Mahfolur Siz Zaten Birbirinize Uymuyormusunuz Nasıl Sürecek Bir ömür Boyu Ondan Daha çok Nefret Etmeden Iyi Ki Son Noktayı Koymuşsun.

---> nasıL unutcam???

sizin için bitmişse artık takma...Her koyun kendi bacağından asılır :) . sen okuluna bak ... hem bitmişse bu işin üniversitesi var :) bulursun orda :) :)

---> nasıL unutcam???

Ne olacaktı ki seviyordu gözünden bile sakınıyordu herşeyden kıskanıyordu.Bazen ayrı kalkmaktan korkuyordu.Yaptığı yanlış doğrudur olgun düşünmek lazım o konularda.Ama bir yer varki ora söz dinlemiyor.

Eminimki yorum yazanların hepsi en az bir kere aşık oldu ve hepside yüreğine sözü geçiremedi.

---> nasıL unutcam???

katılıyorum o iş uzun iş bulcakta askere gitcekte gelcekte seni isticekte söz nişan olcakta ne belli babandan izin çıkacağı yada allah korusun ne belli askerden sağlam geleceği ? boşver unut gitsin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri