![]() |
![]() |
Davutun Yıldızı ya da Mühr-ü Süleyman işaretine benzemiş. Yanlış anlama çoğu yerde kullanılır bu sembol camilerde bile olsa. belkide oradan bilinç altına tesir ettiği için bu tarz yapıyorsundur hep. Bunun ay yıldız şeklini yapabilir misin ?
dediğim gibi bu ilk deneyimimdi böyle işlerden de anlamam sadece yardım ettim.ablam satıyor bunları ay yıldız şeklinde olan modeller de var çeşit çok ha bana sorarsan denerim yapmayı xD
O zaman ben Fenerbahçe logosu şeklinde istiyorum :Ç
fuu Fenerbahçe logosu mu acemiyim ben xD xD yapabilir miyim bilmiyorum ama denicem emin ol logosu olmasada bişeylere benzetmeye çalısırım:3dh2b:![]()
Yandık, verici ayarlarımız bozulacak :Ç
Ellerinize sağlık güzel olmuş.![]()
[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] söz verdiğim gibi biraz geç oldu kusura bakma fırsat bulamadım.inşallah beğenirsin işine yarar mı bu bilmiyorum ama istediğin için yaptım böyle birşey işte :3dgxx:
[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] söz verdiğim gibi biraz geç oldu kusura bakma fırsat bulamadım.inşallah beğenirsin işine yarar mı bu bilmiyorum ama istediğin için yaptım böyle birşey işte :3dgxx:
![]()
![]()
çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.