NASIL ANLATSAm?

yok yaa herşeyin fazlası neden zarar versin ki ama kıskançlığın dozunu ayarlayamazsak büyük zararlar verebiliyo hatta bi kıskançlık aşkı ilişkiyi sevgiyi saygıyı güven ve inancı bile dğeiştirebiliyo

YOK YAA BENCE HERŞEYİN FAZLASI EN İYİSİ AMA KISKANÇLIĞIN FAZLASI İYİ DEĞİL TABE :d ÇÜNKÜ KISKANDIĞINIZDA AŞK SEVGİ SAYGI GÜVENDE Bİ ŞEKİLDE YIPRANIYO VE ZARAR GÖRÜYO

YOK YAA BENCE HERŞEYİN FAZLASI EN İYİSİ AMA KISKANÇLIĞIN FAZLASI İYİ DEĞİL TABE :d ÇÜNKÜ KISKANDIĞINIZDA AŞK SEVGİ SAYGI GÜVENDE Bİ ŞEKİLDE YIPRANIYO VE ZARAR GÖRÜYO

BenCee CaRe Sii YoqTur DeRiim GenLeRDen GeLen Bı See TürKleRDe OLan Bı Se =)PaYLaSım Icın Saol '

Sevdigini Kıskamak Bence En Güzel Duygulardan Biri Neden Bu Kadar Sert Tepki Veriliyor Anlamış Degilim...

sevdigini kıskanıyorsun ve bu onu sıkıyorsa şüpeli bir durum var demek ve karşı taraf hoşnut deyilse aman aman

ya herşeyin bi dozu war onu ayarlamak önemli olan yoqsa kızlarda erkekler kadar kıskanç olabiliyor/(bknız:bn:D)kıskandıını belli etmeli çünkü bu benm için ilqinin deişik bi qöstergesidir ama bu kıskançlık herşeyimize karışıck kdr ileri qitmemelii;)

bence kıskançlık teine göre çok iyi yerine göre çok iyi ne zaman iyi ne zaman kötü olduğu ise sizin karşınızdakinin düşüncelerine ve hislerine bağlı bunu en iyi hissedecek olan ise sizlersiniz;)

---> NASIL ANLATSAm?

dozunda yapmak diyecem ama bazen oda işe yaramıyor..

ayrıldığım kız beni kıskançlık krizlerine sokacak şeyler yapmazdı :) ama kendisi fazla sıcakkanlıydı erkeklere karşı bi yanlış hareketi yoktu mesafeyi koyması gerekn yeri çok iyi biliyordu ama arkasından hoş olmayan bikaç söz duydum. onu tanımadan bende öyle düşünyrdum ama aksine içinde kötülük olmayan birisi ve ne yaptığını bilen birisiydi. ben ona erkeklere karşı tabvırları konusunda uyardım pek dinlemedi hatta bazen büyük tartışmalar bile olmutu :s kıskançlık değildi sadece onun iyiliği için istiyordum ama anlamadı :) ayrıldıktn sonra söyleyecvek söz bulamöadı, söylediği söz ise sen beni hep eleştirdin zaten beni kıskanıyosun, kedi uzanamadığı ciğere mındar der di :D:D (içimden s*L*k demiştim :D )

kıssadan hisse :) kıskanmıcaksın abi, düşünmeyeceksin bile bırak ne halleri varsa görsün :D

Son düzenleme:
---> NASIL ANLATSAm?

onun ayarınıda erkek belirlesin...zaten ilişkide her şeyi yıkan erkek toplayan kız :p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri