NASIL ANLATSAm?

-oZKan-

Ceo
Admin
AŞİrİ Kiskanclik Sorunu Vardir Erkeklerimizde Genelde

Buyuzden DoĞartum Sorunlar Peki Neler Yapilabilir Bu Sorunlari Yok Etmek Iicin

Erkek Kiskanmaktan Vazgecmez Neyapilmali ?

Bence Belirtmeliki Biraz Acı Çekilsin Sonuçta Bir İlişkide Biraz Tartışma ve Sorunlar Yaşanmalıki Sevginin Gerçek Anlamını Bulabilesin...

HeR SeYii DenGeLi Bir SekiLDe ***ürmek GereKıiir...Her SeyIn FaZLaSııı ZararDır DeRImm BenCe...:)

sana katılıyorum sewen kıskanır ama kızlar kıskanıldığını anlayınca aynı şeyleri daha fazla yapıp erkekleri çileden çıkarıyo

meleq demiişki;
sana katılıyorum sewen kıskanır ama kızlar kıskanıldığını anlayınca aynı şeyleri daha fazla yapıp erkekleri çileden çıkarıyo

aynen yane erkekleri çiledn çıkartıyo.nedir bu kızlardan çektiğimiz yaw.
kıskanmasak sen beni sewmiyosun ondan kıskanmıyosun der,
kıskansak beni biraz rahat bırak der,
acaba bu kızların kullanma klavuzu ne zman çıkıcak.
keşke doğarken yanlarında werilse:D

Ya Bence Bİ Kiz Olarak DÜŞÜnceme GÖre Bence EĞer SevdİĞİnİzİ Çok Kiskaniyosaniz Alin KarŞiniza KonuŞun Yane KonuŞmak En GÜzelİ Herhangİ Bİ Olayda Yada BİŞeyde Tavir Koymanin Ne Anlami Olabİlİrkİ Yanİ Tavir Koyulacak Şeyler Genelde Kayle Alinmayacak Şeyler Bİle Olabİlİyo Yane SonuÇ Olarak Bİzİmle KonuŞup KiskandiĞinizi Ve Sebeplerİnİ Ve Nelerİ KiskandiĞinizi SÖylersenİz Bİz Daha Dİkkat Edebİlİrİz! BÖyleleİkle Hem Ufakta Olsa TartiŞmalar OlmamiŞ Olur Hemde İkİ Tarafta KirilmamiŞ Veya KirmamiŞ Olur

kıskanılmak her kısın hoşuna gider ama aşırı olunca da bayar.yanee erkekler siz biz kısları kıskanın ama çookk değil :)baymadan:):)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri