---> NaRGiLe FuN cLuB beni de yazar mısınız ? =)
Burak Ahmet Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #42 ---> NaRGiLe FuN cLuB fun'a VIP olarak girebilecek kadar seviyorum nargileyi
melihyilmaz33 Kayıtlı Üye 10 Eki 2010 #45 ---> NaRGiLe FuN cLuB Nargile...Sürekli çekmek ve yanında soğuk bir bira ile kafa yapmak benim için paha biçilemez.
---> NaRGiLe FuN cLuB Nargile...Sürekli çekmek ve yanında soğuk bir bira ile kafa yapmak benim için paha biçilemez.
Mizu Bayan Üye 23 Ağu 2011 #47 ---> NaRGiLe FuN cLuB Ahah bizde az önce arkadaşla onu konuşuyorduk. İkimizde düzenli nargile içicisiyiz Akşama içmeye gidiyoruz . Gelmek isteyen ?
---> NaRGiLe FuN cLuB Ahah bizde az önce arkadaşla onu konuşuyorduk. İkimizde düzenli nargile içicisiyiz Akşama içmeye gidiyoruz . Gelmek isteyen ?
CashMon3y Kayıtlı Üye 3 Eyl 2011 #50 ---> NaRGiLe FuN cLuB Nargile benim yanlızlık arkadaşım hele bide suyuna votka atınca Canım ya o benim
---> NaRGiLe FuN cLuB Nargile benim yanlızlık arkadaşım hele bide suyuna votka atınca Canım ya o benim
J JasonStatham Kayıtlı Üye 23 Eyl 2011 #51 ---> NaRGiLe FuN cLuB Eklersen sevinirim.Yeşil elma favorimdir
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 3 Kas 2011 #53 ---> NaRGiLe FuN cLuB Nargile yaparım + içerim Bizi öyle elmalı falan sarmıo artık ergen işleri onlar
---> NaRGiLe FuN cLuB Nargile yaparım + içerim Bizi öyle elmalı falan sarmıo artık ergen işleri onlar
C ccnyt Kayıtlı Üye 3 Kas 2011 #54 ---> NaRGiLe FuN cLuB süper ya bayılırım hm nargile ortamlarıda süper oluyo duman altı
Adamnbiri Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #56 ---> NaRGiLe FuN cLuB Tophane yolcusu kalmasın, nargile yanında damla sakızlı türk kahvesi
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Haz 2012 #58 ---> NaRGiLe FuN cLuB Hindistan Cevizli + Kavunlu + Şeftali :R Favorim ya. Benide Ekleyin Club 'e :R