namus denilen olay iki bacak arasındamıdır? yoksa kafanın içinde mi

---> namus denilen olay iki bacak arasındamıdır? yoksa kafanın içinde mi

ben ikisinide anlamiyorum.

kafada diyenler, neyi kast ediyor acaba? kafada namuslu olup iki bacagini acanlari mi?
yorumlarinizi acarsaniz sevinirim.
kafada namusun olup olmadigini nasil beliryorsunuz?

sadece iki bacak arasinda diyenler, sadeca namusuzluk bacak acmaklami oluyor?

namus SINIRLI degil bence.
kafada baslar, kafada baslar ama nasil baslar?
insanlar fitrati geregi sehvetlenir. sehvetlenmesi bana gore namusuzluk degil, belkide saglikli oldugunun kanitidir.
sehvetlenmek, kime karsi ? mesela bir kadin evli ise, ve helalinden baskasini dusunuyorsa, evet kafada basliyor aldatmak, namusuzluk. Yada evli degilse bir kisi ile sehvetleniyorsa bacak acmadanda namusuzca davranmis oluyor.

sonra iki bacak arasinda degil diyip, bir yada bir kac kisiye bacak acanlari bu aklamaz. biryada bir kac kisiye (helali disi) bacak acarsa nasil kafasinda baslamis oluyor nasil bacak arasinda namus olmamis oluyor?

bacak acmakta namusuzluk oluyor, kafada helalinden baskasini dusunmekte namusuzluk oluyor.

Bu soru bana oldukça saçma geliyor...
Bir insan hem bedenine hem de beynine sahip çıkamaz mı ?
Söz geçiremez mi ?
Tabi bunun da yolu aile terbiyesi ve çevresel faktörlerden geçiyor...
Geriye sadece bahaneler kalıyor...
Allah'ım sen sakla, sen koru...

bu arada, namusuzluk sadece bayanlara ozgu degildir, yani iki bacak arasi diye kadinlara yuklenmis ama... erkeklerinde namusuzlari var. ayni seyler erkekler icinde gecerli.

yani kadina haram olup namussuz damgasi erkekler icinde gecerli. erkeklerde kadinlarla oldugunda yada eslerini aldattiginda namussuz olurlar.

bu arada, namusuzluk sadece bayanlara ozgu degildir, yani iki bacak arasi diye kadinlara yuklenmis ama... erkeklerinde namusuzlari var. ayni seyler erkekler icinde gecerli.

yani kadina haram olup namussuz damgasi erkekler icinde gecerli. erkeklerde kadinlarla oldugunda yada eslerini aldattiginda namussuz olurlar.

Güzel söyledin...
Kadına el kaldıran, eşini, sevdiğini aldatan, evine götürmesi gereken rızkı başka yerlerde yiyen adam da namussuzdur.

Güzel söyledin...
Kadına el kaldıran, eşini, sevdiğini aldatan, evine götürmesi gereken rızkı başka yerlerde yiyen adam da namussuzdur.

katiliyorum...

ALLAH hepimize hz. Osman (ra) edebi versin.

Alan memnun veren memnun. Namus bekçiliği yapacak değilim. Ama kafadadır.

Herşey saygı ve empatide saklı....

İki bacak arasında bekaret söz konusudur..
Namus kişiliktedir,aklınla,insanlığınla,özünle sözünle belli edersin namuslu olup olmadığını.
Nice insan biliyorum ki eline erkek eli-kız eli değmemiş ama fitne,fesat,ihanet,yalan,arsızlık yapan.

Bir erkek evleneceği kızın bacak arasına bakar kafa falan dinlemez bekaret yoksa namusda yoktur. Burda namus kafadadır diyen erkeklere soruyorum hanginiz deneme tahtası olan ama kafadan namuslu biriyle evlenir??

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri