mystic ~ Örnek Konu ~

---> mystic

Sayfan müthiş olmuş yazıları ve şiirlerin hepsini okumadım ama mutlaka okucam
Seçimlerini çok beğendim hepsi elit
Tanıdığıma sevindim gizemcim :)
bu arada senin resmin var mıydı üye resimlerinde xD

Çok teşekkür ederim beğenmeniz için yaptım zaten :)
Ben de memnun oldum..
Yok, gizli kalsın :R

Beklediğimdende GüzeL Bi Sayfan OLmuş :)

Özellikle Şiirler GüzeLdi.

Tavsiye Ettiğin Kitaplara Bakacam Özellikle Cerrah Adlı kitabı Meral Ettim.

Rafet EL Roman Son klip Çok güzeL.

Biraz daha değişiklik yaptım sayfada. Çok uzun sürdü ama..
Beklentini karşılamasına sevindim :)
Daha çok kitap var da emin ol hiç sıkılmadan okursun.Özellikle Cerrah'ı okursa devamı 2 kitabı da var. Yazar da cerrah olduğu için ayrıntılar inanılmaz.
Mavi saçlı kız da gerçek bir olay. Günlük tarzında.
İstek üzerine oldu..

Sırata benzetiyorum sevdiğim seni
Bir yanım kal,
Bir yanım durma git diyor..
Lakin ;
Ben ikisinide yapabilmiş değilim.
...
Ne sensiz gidebiliyor..
Ne de sensiz kalabiliyorum...

| DS | 11 ŞUBAT 2011

Şiirini çok beğendim :H

Son düzenleme:
---> mystic

Biraz daha değişiklik yaptım sayfada. Çok uzun sürdü ama..
Beklentini karşılamasına sevindim :)
Daha çok kitap var da emin ol hiç sıkılmadan okursun.Özellikle Cerrah'ı okursa devamı 2 kitabı da var. Yazar da cerrah olduğu için ayrıntılar inanılmaz.
İstek üzerine oldu..

Karşıladı karşıladı GüzeL olmuş
icon7.gif

Bi okuyalım bakalım eminim güzeldir.

Teşekkürler.

---> mystic ~Güncel~

Açıkcası süper bir sayfa olmuş ama ben sadece Seni anLatan bölüme Baktım diğer böLümLeride gözden geçirdim ÖzellikLe Direğe Çarpma böLümü :D Çok güLdürmüştü beni :D Yolun açık oLsun Gizem :D Seni tanımak güzeLdi (:)

---> mystic ~Güncel~

Sayfan gerçekten çok güzel Gizemcim :)
Seni tanımak güzel, herşey gönlünce olsun :2:

---> mystic ~Güncel~

"ROMANS" Muhteşemmiş..

Evet şiirler özenle seçildi..
Açıkcası süper bir sayfa olmuş ama ben sadece Seni anLatan bölüme Baktım diğer böLümLeride gözden geçirdim ÖzellikLe Direğe Çarpma böLümü :D Çok güLdürmüştü beni :D Yolun açık oLsun Gizem :D Seni tanımak güzeLdi (:)

Açık sözlü olman çok güzel aslında uzun bir sayfa oldu sıkıcı olmasın diye elimden geleni yaptım ama şiirlerin yarısını bile yazmadım
Direk mi? Hiç açma o konuyu :R

Sayfan gerçekten çok güzel Gizemcim :)
Seni tanımak güzel, herşey gönlünce olsun :2:

Çok teşekkürler mutlu ettiniz beni
love.gif

---> mystic ~Güncel~

Seni tanımak güzel ..

Kendini güzel anlatmışssın..

Hayatında başarılar dilerim.. :)

---> mystic ~Güncel~

Bazen ukala olabiliyorumhava atmaya meyilliyim.Ön yargılıyım ilk tanıştığım insanlara karşı. Bazen karşımdakini kendimden daha çok düşünüyorum hasta edecek kadar ince düşünceli olabiliyorum bu yönümüz birbirine benziyor canım :) ,başta gıcık derler,sonradan severler beni :pp
Akrabalarımın ve hocalarımın yanında çok utangaç arkadaşlarımın yanında ise çok neşeli ve esprili biriyim Aynen canım..:) Seni tanımak güzeldi,dahada tanımak isterim :pp

---> mystic ~Güncel~

Bazen ukala olabiliyorumhava atmaya meyilliyim.Ön yargılıyım ilk tanıştığım insanlara karşı. Bazen karşımdakini kendimden daha çok düşünüyorum hasta edecek kadar ince düşünceli olabiliyorum bu yönümüz birbirine benziyor canım :) ,başta gıcık derler,sonradan severler beni :pp
Akrabalarımın ve hocalarımın yanında çok utangaç arkadaşlarımın yanında ise çok neşeli ve esprili biriyim Aynen canım..:) Seni tanımak güzeldi,dahada tanımak isterim :pp

:R
Ee sen de tatlı kızsın benden daha tatlı olmasın :D
Ben de seni tanımak isterim tabii.
Sağol okuduğun için.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri