---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Müzik Dinlemeye Devam Ederim.
' SeRcaN Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #21 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Müzik Dinlemeye Devam Ederim.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #23 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Kapatıyorum La İlahe illallah demeden açıyorum.
M Mastor Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #24 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Dinlemeye devam ederim, çünkü ezanı hiç duymam.
LaZzKoPaT Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #26 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? ezan bıtene kadar ara verırım :d
LaZZkopateLLa Bayan Üye 18 Ağu 2011 #28 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? kapatırım müziği..hatta müzik sesinden duymadıysam eğer ezanı ve bunu sonradan fark ettiysem de çok kızarım kendime :S Ezan'a saygı!
---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? kapatırım müziği..hatta müzik sesinden duymadıysam eğer ezanı ve bunu sonradan fark ettiysem de çok kızarım kendime :S Ezan'a saygı!
İnciBaran Bayan Üye 24 Ağu 2011 #33 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Müzik dinlerken ezan okundugun an kapatırım..ve ezan duamıda yaparım.. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra dinlersem dinlerim,bazende dinlemiyorum..
---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Müzik dinlerken ezan okundugun an kapatırım..ve ezan duamıda yaparım.. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra dinlersem dinlerim,bazende dinlemiyorum..
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #35 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Müzik Dinlemeye Ara Veririm.
Han Kayıtlı Üye 30 Ağu 2011 #37 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Tabiki kapatırız. kafirsen devam etsin müzik .d
DarkForce Banned 30 Ağu 2011 #38 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Han' Alıntı: Tabiki kapatırız. kafirsen devam etsin müzik .d Genişletmek için tıkla ... milyonlarca insanların katliamını yapan dikdatörün avatarını koyan adammı sölüyo bunu ozmn teşekkürler....
---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Han' Alıntı: Tabiki kapatırız. kafirsen devam etsin müzik .d Genişletmek için tıkla ... milyonlarca insanların katliamını yapan dikdatörün avatarını koyan adammı sölüyo bunu ozmn teşekkürler....
mojitoo54 Banned 30 Ağu 2011 #39 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Müzik dinlemeye ara veririm tabiki de.
appluse Bayan Üye 30 Ağu 2011 #40 ---> Müzik dinlerken Ezan okunsa..?? Müzik dinlemeye ara veririm tabiki de.