Mutlu Yıllar Beyazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mutlu Yıllar Beyazım

Evet yoğunsun diye öyle düşündüm, beklemiyordum ne yalan söyliyim. :eek:

Allah'ın bana verdiği çok güzel bi şanssın sen benim için. Yüzümü güldüren, yeri geldi mi beni şımartan, benimle uyuyup benimle uyanan, foruma geldiğim günden beri benimle uğraşmaktan vazgeçmeyen beYaZ'ım. :)

Hayatıma anlam katan adam, herşey için çok tesekkür ederim.. Seninle geçirdigim her saniyeye şükürler olsun.

Güzel duâ'm, her 'Âmin' deyişimde bir kez daha aklıma getirdiğim sevdiğim. Seni Seviyorum. :mhJeF:

Teşekkür etme dedik ama :M
Seni ne kadar sevdiğimi anlatacak bir şeyler ola bilseydi keşke :R
İyi ki varsın beYaZım...​

---> Karalama Defteri #

@Sim canım benim... Kısa zamanda tanıyıp çok sevdiğim arkadaş kardeş olan bambaşka bir insansın sen. Iyi ki doğmuşsun iyi ki üye olmuşsun sevdiğini ve seni sevenlerle tanışma fırsatı bulmuşsun. Benim için çok değerlisin. :) Kısa zamanda kavuşacağız inşallah :R

Sende benim için çok kıymetlisin canııım. İlk dikkatimi çeken sendin zaten, kanım hemen kaynadı sana, ki ismini felan dahi bilmiyordum. :)
Görüşmeyi çok isterim bitanem, inşallah olacak o da :) Teşekkür ederim. :love3:

erkek adam kibar olur : ) @CaSPeR35 devam yılmaz reis

Kesinlikle. :hi:
Öyledir benim hayatım.
ask.gif

Canımm dogum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah Mutluluklar :)

Yüreği güzel,emeği değerli ,varlığı pırlanta olan kardeşim.
Doğum günün kutlu olsun [MENTION=161689]Sim[/MENTION],
Ömrün bereket ırmaklarının ,güzel duaların kıymetinde sana mutluluk kaynağı olsun

Çokça seviliyorsun:love3:

dogumguenue-buketi-resmi.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri