---> Mustafa Ceceli Fan cLup Bende üye olmak istiyorum..:)
''Can Tanesi'' Bayan Üye 4 Ağu 2010 #24 ---> Mustafa Ceceli Fan cLup Benide benideeee Çoook seviyorum yaa bi tane şarkısı mı kötü olmazzzz sesine kurbn olurm güzel yüzlümmmm.
---> Mustafa Ceceli Fan cLup Benide benideeee Çoook seviyorum yaa bi tane şarkısı mı kötü olmazzzz sesine kurbn olurm güzel yüzlümmmm.
ELaSu Bayan Üye 6 Ağu 2010 #26 ---> Mustafa Ceceli Fan cLup Müzigiyle kisiliyle harika biri kim sevmez ki mustafa ceceliyi tabiki bende varim
---> Mustafa Ceceli Fan cLup Müzigiyle kisiliyle harika biri kim sevmez ki mustafa ceceliyi tabiki bende varim
''Can Tanesi'' Bayan Üye 8 Ağu 2010 #29 ---> Mustafa Ceceli Fan cLup Aynen vallla onu sevmeyen ölsünnn
D davetistanbul Kayıtlı Üye 18 Ağu 2010 #30 ---> Mustafa Ceceli Fan cLup şarkıları süper beni de lütfen =)
LoKuMuM<3 Bayan Üye 19 Ağu 2010 #32 ---> Mustafa Ceceli Fan cLup Yakışıklımı bumu? Yakışıklı görmesek inanız vllaxD Ama şarkıları güzel benmde hoşuma gidiyo Ekle benide bitanem
---> Mustafa Ceceli Fan cLup Yakışıklımı bumu? Yakışıklı görmesek inanız vllaxD Ama şarkıları güzel benmde hoşuma gidiyo Ekle benide bitanem
AySe^^ Bayan Üye 19 Ağu 2010 #33 ---> Mustafa Ceceli Fan cLup Önemli olan dış görünüş değil!! xD Yazıldın cınım'cımmm.
merve94 Kayıtlı Üye 4 Mar 2011 #34 ---> Mustafa Ceceli Fan cLup adamın şarkıları süper ya insanı duygulandırıyo dinlerken benide yazarsanız sevinirim
---> Mustafa Ceceli Fan cLup adamın şarkıları süper ya insanı duygulandırıyo dinlerken benide yazarsanız sevinirim