Müslüman Apartmanda Oturmalımıdır?

aXi

Bayan Üye
Müslüman Apartmanda Oturmalımıdır?
Müslüman Apartmanda Oturmamalıdır
1290703103_28_mehmetsevketeygi.jpg

"Soysuz, bayağı, adi bir kitsch kültürünün bataklıklarında çırpınıyoruz." Bu sözler çok tartışılacak...
Milli gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi, yine ilginç bir çıkışta bulundu. “Müslümanlar apartmanda oturmamalıdır. Apartman İslam kültürüne ve zihniyeti uygun bir mesken değildir” diyen Eygi, imkânı olan her Müslümanın küçük de olsa bahçeli bir evde oturması gerektiğini belirtti.

Evet Aslında Ben Okuyunca Çok Sinirlendim.. Bu Konuyu Sizlerle Paylaşmak İstedim Evet Bekliyorum Yorumlarınızı..

---> Müslüman Apartmanda Oturmalımıdır?

Müslümanlar apartmanda oturmamalıdır. Apartman İslam kültürüne ve zihniyeti uygun bir mesken değildir

Kapımızın önüne arabamızı park edecek yer bulamıyoruz bahçeli evden bahsediyorsun dayı :D

Bir mütedeyyin ve muhafazakârdır Mehmed Şevket Eygi. Muhafazakârlık denince akla gelen ilk isimlerdendir.

Ara sıra sivri ve tuhaf çıkışları oluyor, tasvip edilmeyen ve çok tepki alan yazılarıda oldu başka konularla ilgili, yine çok konuşulacak bir başlık açmış :eek:kur:.

Seni gazeteye yazar yapan müdürde o koltuğa oturmamalı bence :h

Soruyu tam anlamadım. Şimdi apartmanda oturmak günah mıdır hönk

Ben buna;

:I :I

anlamışınızdır.

Milletin ev sececek halimi var? De muhafakalika bir alakasi yok bu aciklamanin.
Normal bir kiside boyle bir aciklama yapabilirdi yani hoca olmayan taxa atsin diye dusunduguniz birileri taxa sanat dunyasindan biride, o cu bucu diye ayirdiklarinda tepem atiyor kendileri birseymis gibi.

birinin Amerika daki evi yeşil bahçe içinde herhalde o bakımdanmı söyletti ne.

imkânı olan her Müslümanın küçük de olsa bahçeli bir evde oturması gerektiğini belirtti.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ve [MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Bahçelievlere Taşınmalıyız :M

"Müslümanlar" her zaman bu dünya da da ahirette de en iyi yerlere layık insanlar anlamına gelir bana göre. O yüzden "hakkı ile kazandıktan sonra " zekatını da verirse saraylarda bile yaşayabilir. Dini sapıtmaya çalışanlardan sanırım bu herif

Insanlarin evi yanyanayken samimiyet vardi birlik beraberlik vardi. Simdi adam ust katinda oturuyor selam vermiyor.

Devir degisti buyuk sehirler haketmedigi kiraya tutulan evler vs
Git gide yerlesik duzen daha da kotuye gidiyor
Kredi borcu olmayan kalmadi birak bahceli evi

Allah (c.c) verdiği nimetlerden Kullarının yararlanmasını Faydalanmasını istemiştir.
İnsanların bazı şeylerden de uzak durmasını bildirmiştir.

Apartmanda oturmak caiz mi ? gibi saçma bir düşünce daha olamaz bence...
Günün şartları + insanların imkanları neye el veriyorsa o şekilde yaşamalı.

Kim istemez ki Müstakil bahçesi olan bir evde yaşamayı...

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri