ashli
Bayan Üye
Popçu Murat Boz, gardırobunun kapılarını Buse Terim'in moda blog'u için açtı. Erkekler için stil sırları da veren Boz, "Önemli olan bir stili taşımak ve giydiğiniz kıyafetle rahat olmak. Ama mutlaka fikrine güvendiğiniz bir kadının da onayını alın" dedi
Geçtiğimiz ay babası Fatih Terim'in gardırobunu blog'una taşıyan Buse Terim, aldığı olumlu tepkilerin ardından, ünlü isimlerin gardıroplarını mercek altına almaya karar verdi. Terim, babasının ardından bu ay da şarkıcı Murat Boz ile moda hakkında konuşup dolabını takipçileriyle paylaştı. Terim, blog'unda şu sözlere yer verdi: "Babamı blog'uma konuk ederek aklımda hiç olmayan bir fikir ürettim kendi kendime... Stilini beğendiğim farklı isimlerin dolaplarını her ay sizlerle paylaşmaya karar verdim. İkinci konuğum da; stilini çok beğendiğim Murat Boz oldu. Boz'un giyim tarzını kliplerinden az çok biliyordum ama 'O Ses Türkiye' yarışmasını izlemeye başladıktan sonra tarzını daha iyi gözlemleme şansı buldum. "Bu stili nasıl yakalıyor?" dedirten dolabını da çok merak ettim ve sizin de merak edebileceğinize inandığım bütün soruları kendisine sormaya çalıştım." İşte Buse Terim'in Murat Boz'la yaptığı röportaj...
ELİZ İÇİN ŞIKLIK ÖNEMLİ
Öncelikle şunu sormak istiyorum; sizi giydiren birileri veya bir stilistiniz var mı? Yoksa bütün seçimleriniz kendinize mi ait?
Styling'im senelerdir kız arkadaşım Eliz Sakuçoğlu'na emanet. Sevenlerim arasında şarkılarım kadar kıyafetlerimle de ilgi çekti. Ben de modaya daha fazla önem vermeye başladım.
Giyinirken en çok sizin için rahatlık mı yoksa şıklık mı ön plandadır?
Benim öncelikli tercihim her zaman rahatlıktır... Ama ne yazık ki kız arkadaşım Eliz için şıklık ön planda. Bunun sonucunda ortaya çıkan ise gördüğünüz ben oluyorum.
Alışveriş yapmayı sevdiğiniz şehirler var mı? Yoksa İstanbul sizin tek alışveriş noktanız mı?
Özel bir şehir tercihim yok, dünyanın neresinde olursam olayım, beğendiğim bir şey olursa, mutlaka alırım. Ama genel olarak alışverişlerimi İstanbul ve Almanya'dan yapıyorum.
KADIN ÖZGÜN OLMALI
Alışveriş yapmayı sever misiniz? Yoksa giyeceklerinizi sizin adınıza başkaları mı seçer?
Dürüst olmak gerekirse alışverişe azla zaman ayırmıyorum. Modayla ilgili bazı blog'ları takip ediyorum. Ama yine de giyim alışverişimi Eliz yapıyor.
Sizce bir kadın nasıl giyinmeli? Giyinirken nelere dikkat etmeli, nelerden kaçınmalı?
Benim beğeneceğim kadının, özgün bir stili olmalı yani modanın esiri olmamalı. Günümüz trendleriyle, kendisine yakışan klasikleri harmanlamalı.
Sizin kendinize has tarzınızı takip eden birçok erkek var. Onlara neler tavsiye edersiniz?
Önemli olan özgün bir stil yakalayabilmek ve o kıyafetin içinde kesinlikle rahat hissetmek.... Ama yine de mutlaka fikrine güvendikleri bir kadından onay almalarını tavsiye ederim. Bir kadının gözü, her zaman işe yarar.
AKSESUVARLARIM TAMAMLAYICIMDIR
Hangi parfümü kullanıyorsunuz?
Bu sorunun cevabını merak eden ve özellikle parfüm konusunda benden yardım isteyen birçok kişi var. "Şu an hangi parfümü kullanıyorsunuz?" derseniz 'Dsquared2 Potion'a takıldım ... Ama Gaultier 'Kokorico' ve 'Comme des Garcons 2'da favorilerim arasında...
Günlük hayatınızda giymekten vazgeçmediğiniz parçalar var mıdır? Çok fazla aksesuvar kullanır mısınız? 'O Ses Türkiye'nin üçüncü bölümünde; kolunuzdaki bilezikler dikkatimi çekmişti...
Beyaz tişört ve saatlerim olmazsa olmazlarımdır. Aksesuvarlarım ise her zaman tamamlayıcıdır.