DuslerForum'da
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 1 Eki 2009 #42 ---> MSN'mi Duslerforum'mu ? düsLer forum akar msn bakar
n@z Bayan Üye 1 Eki 2009 #43 ---> MSN'mi Duslerforum'mu ? ikiside olmuyosa msn üzgünüm daha bağımlılık yapmadı bende
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Eki 2009 #46 ---> MSN'mi Duslerforum'mu ? Df , Msn e İlayda İçin Giriyorum
AySe^^ Bayan Üye 10 Eki 2009 #48 ---> MSN'mi Duslerforum'mu ? mSn'de takıLmayı pEk sevMem.. Ama muhaßßeti hOs oLan biri yaDa biriLeri vaRsa mSn.. Fakat dusLerForum'da daHa cOk eğLeniyorum.. O yuzDen oYum =) DusLerFoRum ' a !
---> MSN'mi Duslerforum'mu ? mSn'de takıLmayı pEk sevMem.. Ama muhaßßeti hOs oLan biri yaDa biriLeri vaRsa mSn.. Fakat dusLerForum'da daHa cOk eğLeniyorum.. O yuzDen oYum =) DusLerFoRum ' a !
T tatlı bela Bayan Üye 4 Kas 2009 #50 ---> MSN'mi Duslerforum'mu ? tabi ki duslerforumda eğlenmek daha güzel zaman geçiriyoruz
T tatlı bela Bayan Üye 4 Kas 2009 #52 ---> MSN'mi Duslerforum'mu ? bravo ayşecim doğru seçim aynen sana katılıyorum