Msnde i leriniz ' mi çıkıyor o zaman...

LaNeTLi-JoJuK

Kayıtlı Üye
Msn de i yerine ' harfi çıkıyorsa....

başlat > denetim masası> bölge ve dil seçenekleri > diller > ayrıntılar
şimdi orda abd diye çıkan şeyleri kaldırın sorununuz düzelecektir...

YADA ---

kısa ve öz msnde konuşurken i harfiniz ' harfi olarakmı çıkıyor o zaman shıft + alt yaparak olayı çözümleyebiilirsiniz

denenmiştir bilginize

tŞk ederim ߀nde bU sorunla Karşlaşıyordum ama Hep restartlıyodum pcyi oyle düzeltiyodum şimdi anladım am saol

kısa ve öz msnde konuşurken i harfiniz ' harfi olarakmı çıkıyor o zaman shıft + alt yaparak olayı çözümleyebiilirsiniz

denenmiştir bilginize

Evet Bu Sorun Son Zamanlarda Cok Oluyor Bahsettigin Olayda DoĞru Cozumu % 100 Herkes Yapabilir ..

Evet Bende De Oluyorda ama Ben Bu Yolu Bilmiyodum Denetim Masasından Bir Ayar Yapmıştık Şimdide Olmuyor Klavye EG olduğu iÇin Onu Kaldırdım Sadece TR kaldı Şİmdi Bir Sorun Yoq :)

Emeğine SağLık rapor;)

şowalye;senin söylediğinden daha kısa yolu var...başlat çubuğunda sağ tıklıyorsun>araç çubukları>dil çubukları diyorsun ve o bölge aşağı iniyor zaten gerisi kolay orası EN ise ona tıklayıp TR yapıyorsun bu akdar basit

şowalye;senin söylediğinden daha kısa yolu var...başlat çubuğunda sağ tıklıyorsun>araç çubukları>dil çubukları diyorsun ve o bölge aşağı iniyor zaten gerisi kolay orası EN ise ona tıklayıp TR yapıyorsun bu akdar basit

Bende oyle yapmıştım bir daha olmasın diye EN i kaldırmıştım sadec TR kaldı :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri