---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz haa haa SüPerrr :) :) :)
_ElifNur_ Bayan Üye 15 Eyl 2009 #21 ---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz haa haa SüPerrr
ReLax BaBy Bayan Üye 15 Eyl 2009 #22 ---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz hahaha saoL
Du Karmen Bayan Üye 20 Ağu 2010 #23 ---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz bn sn kmsın dıorm tnıosam no problem ama tnımıyosammm işimiz var engel del !
---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz bn sn kmsın dıorm tnıosam no problem ama tnımıyosammm işimiz var engel del !
Arockci Banned 21 Ağu 2010 #25 ---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz neden hep erkekler ?
D D£M£T Bayan Üye 25 Ağu 2010 #26 ---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz e : selam ben ahmet k : hangi ahmet e : unutuldukmu yoksa k : haa anteptekimi e : eeevet o iste k : amma kekmissin benim antepte tanidigim yokki bye hahaha
---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz e : selam ben ahmet k : hangi ahmet e : unutuldukmu yoksa k : haa anteptekimi e : eeevet o iste k : amma kekmissin benim antepte tanidigim yokki bye hahaha
Aracely Eluveitie Bayan Üye 25 Ağu 2010 #27 ---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz güzeLLer saoL
ultra_merve Bayan Üye 25 Ağu 2010 #28 ---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz e : selam k : selam sebnem ferah dinlermisin e : yok k : o zaman bye e : sen ferdi tayfur dinlermisin k : yok e : o zaman sana bye hahaha
---> Msn ye Tanımadıginiz kisileri eklerseniz iste Sonunuz e : selam k : selam sebnem ferah dinlermisin e : yok k : o zaman bye e : sen ferdi tayfur dinlermisin k : yok e : o zaman sana bye hahaha