Msn Virüsüne Çözüm(Hijack This İndir )

Jimagéﻦ

Kayıtlı Üye
20070511140246.jpg


Trend Micro, MSN'in anında mesajlaşma uygulaması Messenger'da dolaşan ve İnternet kullanıcılarını bezdiren virüsün WORM_SDBOT solucanının yeni bir türü, WORM_SDBOT.EXT, olduğunu tespit etti. WORM_SDBOT.EXT, alıcıya ilginç bir mesaj göndererek virüs içeren zip uzantılı Beach Picture 2003 adlı dosyayı sistemine yüklemesini sağlıyor. Virüs, dosyayı yükleyen kullanıcının bilgisayarına ciddi zararlar veriyor. WORM_SDBOT.EXT'e erişimi bulunan bilgisayar korsanları, verdikleri çeşitli komutlar ile sisteme dosya yükleyebiliyor, sistemde devam eden işlemleri sonlandırabiliyor, yeni dosya oluşturabiliyor, dosyaları açabiliyor ya da silebiliyorlar. Ayrıca kullanıcıya gelen virüslü dosya, kullanıcının adıyla diğer kullanıcılara da gönderiliyor.
Trend Micro bu virüsten etkilenen kullanıcılara casus programları saptayıp temizleyebilen HijackThis yazılımını kullanmalarını öneriyor. HijackThis küçük, basit fakat son derece etkili bir yazılım. Bütün dünyada 10 milyonun üzerinde kullanıcının bilgisayarına indirdiği yazılımı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Hijack This İndir
Yazılımın özellikleri ise şöyle:
Hijack This, web sayfalarından otomatik olarak gelen kötü süprizleri engeller.


Tarayıcı saldırıları uzun zamandır internet sitelerinde yaşanması istenmeyen büyük bir derttir. Internet Explorer'ın güvenlik açıkları zaman geçtikçe artmayı ve kullanıcıları daha da huzursuz etmeyi sürdürüyor. Ücretsiz bir araç olan Hijack This, sizi bilinen tüm korsanlıklardan korumayı amaç edinen bir yazılımdır. Bilgisayarınızda bıraktığınız tüm izleri saniyeler içerisinde temizler ve sisteminizin hızını da kötü yönde etkilemez.
 

Ekli dosyalar

  • Hijack rar pass.txt
    18 bayt · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
---> Msn Virüsüne Çözüm(Hijack This İndir )

Gerçekten bu virüsden kurtuLamanın yoLLarı yoktur diodum çok saoL:)
 
---> Msn Virüsüne Çözüm(Hijack This İndir )

Eline sağlık bana hiç bulaşmadıda, bulaşanların ki beni sıktı ;);)
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst