Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

uÇurumuN KenarınDa Da oLsaN SırF HayaTa GıcıKLıK oLsuN DİYe GüLümSe..!

FarkımıZ TarzımıZ BiziM MoLLaaRaPLı oLmamıZ Ya KaN KustururuZ Ya Da TaM SustururuZ ßu HususTa Ne KuraL NeDe KraL TanırıZ..!

aLtı EvLiya, üsTü EşkiYa, iŞTe ßuraSı MoLLaaRaP, ŞimDi DağılıN uLeyNnN..!

bütün aşklar karşılıklı bizimkisi tek taraflı allah alsada bu canı bitmeyecek fener aşkı!

kışın dışarda uyuruz yazın içerde uyuruz ama hep fenerli oluruz

Bütün aşklar karşılıklı Bizimkisi tek taraflı Allah alsada bu canı Bitmeyecek FEEEEENER AŞKIIII!!!

(¯`·._.·[Şampion 'FB'yaz 1907ye gönder şampiyonluk sana gelsin! Şampiyon BJK yaz 1903e gönder şampiyonluk rüyana gelsiin! Şampiyon'gs' yaz 1905 e gönder rüyanda bile göremezsin]·._.·´¯)

fenerbahçe doğduk fenerbahçe ölürüz sen iste yeterki canım feda olsun sana!!!!

ne kalbim cimbomla nede beşiktaşla benim gönlüm sende anla lütfen fb

ben bebeklik dönemimde fenerliydim çocukluk dönemimde fenerliydim gelişim dönmemide fenerliydim yetişkinlik dönemimde ise fenerliyim çünkü fener benim aşkım (1907)(fb)

» fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana. hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyada. lalalaylaylay...

fenerbahçe forması tutkulu bir aşk gibidir. sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.

Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin Gündüz Gece Satir Satir , Hece Hece şampiyonsun Fe-ner-bah-çe

"EğeR ßiR YerDe KüçüK aDamlarıN ßüyüK GölgeleRi oLuşuyorSa, oRaDa GüneŞ ßatıyoR DemektiR..!"

ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ..!

ßabaMa DedimKi; "ßeniM DeğeriM Ne KadaR? DünyalaR KadaR" DeDi.. PeKi DünyanıN DeğeRi Ne KadaR? DediM. "ßeŞ PaRa eTmeZ" DeDi..

"YaşamıN uZunluĞu DeğiL, NasıL YaşandıĞı öNemlidiR."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri