---> Msn Nickleri (KISA!) ince sızım kalp hırsızım beni benden aldın imkansızım...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #341 ---> Msn Nickleri (KISA!) ince sızım kalp hırsızım beni benden aldın imkansızım...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #342 ---> Msn Nickleri (KISA!) yine gözümde bir damla yaş sın yeni yaşın kutlu olsun AŞKIM....
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #343 ---> Msn Nickleri (KISA!) ne ses ne nefes ne de rüzgar bağışlar seni dönüp sırtını giderken söyle kim karşılar seni...
---> Msn Nickleri (KISA!) ne ses ne nefes ne de rüzgar bağışlar seni dönüp sırtını giderken söyle kim karşılar seni...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #344 ---> Msn Nickleri (KISA!) artık susuyorumm sözlerim bitti...bu kez gidiyorum sahiden bittii....
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #345 ---> Msn Nickleri (KISA!) ne yapayım ki elimde olmadıktan sonra...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #346 ---> Msn Nickleri (KISA!) cesaretin var mı aşka çarpar kalbim düm tek tek
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #348 ---> Msn Nickleri (KISA!) İnsAnLar NanKöRdür BenDe İnSaNım FazLaSıNı BekLeMe
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #349 ---> Msn Nickleri (KISA!) hayat zor ama bende kolay biri sayılmam...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #351 ---> Msn Nickleri (KISA!) нαкѕızℓığα gєℓємєм нαтıя göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη kızıyıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм…
---> Msn Nickleri (KISA!) нαкѕızℓığα gєℓємєм нαтıя göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη kızıyıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм…
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #352 ---> Msn Nickleri (KISA!) En büyük yanlış;doğruya en yakın olandır..
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #353 ---> Msn Nickleri (KISA!) senin aşkın yalanmış,bana yalanmamış aşklazım (osmancıklı K)
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #354 ---> Msn Nickleri (KISA!) hayattaki felsefen sev sevil ve mutlu ol
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #355 ---> Msn Nickleri (KISA!) ne haddimize deli gibi sevmek en iyisi olupte topraga girmek.... ben serdar kosova prizrenden
---> Msn Nickleri (KISA!) ne haddimize deli gibi sevmek en iyisi olupte topraga girmek.... ben serdar kosova prizrenden
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #356 ---> Msn Nickleri (KISA!) hayatımda 3 yanlış yaptm :doğmak, büyümek ,yaşamak 1 doğru yaptm seni sevmek kusura bakma 3 yanlış 1 doğruyu götürüo...
---> Msn Nickleri (KISA!) hayatımda 3 yanlış yaptm :doğmak, büyümek ,yaşamak 1 doğru yaptm seni sevmek kusura bakma 3 yanlış 1 doğruyu götürüo...
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #357 ---> Msn Nickleri (KISA!) Güzellik allah vergisi sivilcede kdv ssi
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #359 ---> Msn Nickleri (KISA!) HaYaTtA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSın!!....!!
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #360 ---> Msn Nickleri (KISA!) Ben deli bir aşık elimde çatal kaşık yedim bitirdim aşkını. Sana da kaldı bulaşık!zuha (komik kız)
---> Msn Nickleri (KISA!) Ben deli bir aşık elimde çatal kaşık yedim bitirdim aşkını. Sana da kaldı bulaşık!zuha (komik kız)