msn adresim hacklendi

jaw en iyisi yeni bir hotmail ac sen. Hem tum msn konstak larini da back up olarak kayit etseydin bir yere!

:D:D:D:

sebepsız kımse kımseyı hacklemez arkadaslar sahısın maıl adresı tarafımdan gerı verılmıstır . .

bu adres sayesınde onu tanıdık ve bır duslerforum uyesı .. . :)

onun sayesinde ben de siteye üye olmuş oldm:D
benim sayemde derya-pasaklı-ewa -fırat-cemal-özgür de üye oldu:D
iiki hackledi alinin msn adresi:D

ne alaka şimdi NoNPr3M1uM ! ! !

derya sewgilim olduğu için biliyo özkan da sitemizin kurucusu ve güvendiğim biri olduğu için biliyo :)

walla sen yazdığım o cümleden böle bi anlam çıkarttıysan edebiyat hocanın ellerinden öperim. Sana anlama bilgisi konusunu ii öğretmiş:D

yaa hoop genclerr neoluyo burda :D

BUARADA ERDINC ŞOKLARDAYIM SEN ILK ALIYIMI TANIYODUN YANI ONUN MSNDENMI BULDUN BIZI VAYBE BEN SENI RAPOR GETIRDI SANIYORDUM helal olsun bana :D

aliyi ben realde tanıyom her haftasonu basket flan oynarız.

onun msnden dedin bana duslerforum.com die bi site war.benim izmirden arkadaşımın sitesi sende üye ol falan die.Bende ali die biliyodum seni ama iiki hacklemişsin we beni çağırmışsın.:D

SAOLASIN

ne alaka şimdi NoNPr3M1uM ! ! !

derya sewgilim olduğu için biliyo özkan da sitemizin kurucusu ve güvendiğim biri olduğu için biliyo :)

walla sen yazdığım o cümleden böle bi anlam çıkarttıysan edebiyat hocanın ellerinden öperim. Sana anlama bilgisi konusunu ii öğretmiş:D

edebiyat hocam olsa ben öpücem :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri