SeLamLar ben geLdim. Umarım keyifli vakit geçiririz.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ocak 2012 #2 ---> MrbLar. Hoşgeldiniz keyifli forumlar
ParadokS Kayıtlı Üye 22 Ocak 2012 #4 ---> MrbLar. Semih' Alıntı: Bu Bölümde Yeni Gelen Arkadaşlarımız Kendilerini Acık Ve Net Bir Şekilde Tanıtmalılardır. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz. İyi forumlar. Kendinizi biraz tanıtırsanız memnun oluruz.
---> MrbLar. Semih' Alıntı: Bu Bölümde Yeni Gelen Arkadaşlarımız Kendilerini Acık Ve Net Bir Şekilde Tanıtmalılardır. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz. İyi forumlar. Kendinizi biraz tanıtırsanız memnun oluruz.
selimx Kayıtlı Üye 22 Ocak 2012 #7 ---> MrbLar. merhabalar ben hem foruma hemde istanbula yeni geldim ) umarım eğlenceli vakit geçiririz
---> MrbLar. merhabalar ben hem foruma hemde istanbula yeni geldim ) umarım eğlenceli vakit geçiririz
selimx Kayıtlı Üye 22 Ocak 2012 #13 ---> MrbLar. hoşbulduk teşekkürler herkese çok sıcak bi karşılama )) inş forumdada eğleniriz ki öle olacak gibiyede benziyo yanlız ben bi avatarımı değiştiremedim gitti hata diyip duruyo :S
---> MrbLar. hoşbulduk teşekkürler herkese çok sıcak bi karşılama )) inş forumdada eğleniriz ki öle olacak gibiyede benziyo yanlız ben bi avatarımı değiştiremedim gitti hata diyip duruyo :S
Yeditepe Banned 22 Ocak 2012 #14 Merhaba CeReS Hoşgeldin . İyi Eğlenceler ve Keyifli Forumlar Dilerim Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Ocak 2012
CereS Bayan Üye 22 Ocak 2012 #16 ---> MrbLar. hoşbuldum herkese cok tşk ederim gerçekten cok sıcak bir karşılama Adım sema 20 yaşındayım..
---> MrbLar. hoşbuldum herkese cok tşk ederim gerçekten cok sıcak bir karşılama Adım sema 20 yaşındayım..