Mrb Ben Nilsu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leylmira

Bayan Üye
Çok geç bir merhaba oldu bunun için üzgünüm belkide ben buyum ben şöyleyim demekten pek hoşlanmadığım ve genelde insanları tanımayı zamana bıraktığım içindir ama forumada bir mrb'yı eksik etmek istemedim.

Şu an mecburi hizmet nedeniyle doğudayım aslen zonguldaklıyım ailem orada yaşıyor tam bir izmir aşığıyım dua ediyorum 1 yıl sonra tekrar izmire dönmeyi
Bi dönem internete çok vakit ayırdım bir sitenin yöneticiliğini bir radyonunda hem dj hemde yöneticiliğini yaptım 3 yıl önce bıraktım hiç bir forum sitesine üye olmadım sizi sevdim kendimi burda görmek istedim bazı paylaşımlardaki üyelerin yapmış olduğu yorumlar hem ufkumu açtı hemde bana birşeyler kattı birilerinden feyz almak güzel şiiri çok severim ama yazamam yılda bir kaç kez yazarım duygu yoğunluğumun veya yanlızlığımın tavan yaptıgı anlardır tam bir sagopa kajmer hayranıyımdır yazılarımdan belki bu anlaşılmaz :) genelde tv pek izlemem herşeyi internetten takip etmeyi seviyorum belkide tv nini bana sunduğunu tercih etmektense benim tercihlerim doğrultusunda hareket etmek istediğimden herşeyim oldu internet

İnsanlara önyargılı yaklaşmam banada öyle yaklaşılsın istemem umarım ilerde daha çok şeyler paylaşırız...

---> Mrb Ben Nilsu

bıraz gec olmus kendını tanıtman :D

tekrar hos geldın aramıza :D keyıflı forumlar

---> Mrb Ben Nilsu

Hoşgeldin Nilsu :) Biraz Geç Oldu Ama Kusura Bakma Artık :H Keyifli Vakitler :Ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri