---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Alışveriş.
D Düş'eş Bayan Üye 6 Ağu 2011 #62 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Müzik eşliğinde ağlarım . Şu sıralar en çok yaptığım şey.
Denizedogru Bayan Üye 11 Ağu 2011 #63 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? ağlarım ya da hep dinlediğim müzikleri dinlerim onlar iyi gelir bana
---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? ağlarım ya da hep dinlediğim müzikleri dinlerim onlar iyi gelir bana
` Nur ~ Bayan Üye 11 Ağu 2011 #67 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Smdi yaptıgım gibi internete falan girip kafa dağıtmaya calısıyorum.
---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Smdi yaptıgım gibi internete falan girip kafa dağıtmaya calısıyorum.
D Düş'eş Bayan Üye 11 Ağu 2011 #68 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Şuanda yaptığım gibi ağlarım bazen içten içe , bazen hıçkırıklara boğularak !
---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Şuanda yaptığım gibi ağlarım bazen içten içe , bazen hıçkırıklara boğularak !
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 16 Eki 2011 #70 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Söz Yazarım kendi Kendime.
Mangetsu Kayıtlı Üye 16 Eki 2011 #71 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Havanın kararmasını bekler ve bir kaçak misali boş sokaklarda yürüyerek gözlerden kaybolurum ...
---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Havanın kararmasını bekler ve bir kaçak misali boş sokaklarda yürüyerek gözlerden kaybolurum ...
AmazoN Bayan Üye 16 Eki 2011 #72 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? YOZGATLii' Alıntı: müzik + çikolata Genişletmek için tıkla ... bencede:R
---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? YOZGATLii' Alıntı: müzik + çikolata Genişletmek için tıkla ... bencede:R
Baski34 Kayıtlı Üye 16 Eki 2011 #75 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Kağıdı kaLemi Alır bi beat acar Söz yazarım Yada Gider Sahaya Geberene Kadar BasketboL Oynarım
---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Kağıdı kaLemi Alır bi beat acar Söz yazarım Yada Gider Sahaya Geberene Kadar BasketboL Oynarım
beyazgul_57 Bayan Üye 17 Eki 2011 #77 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? bütün gün ağlarım müzik dinlerim
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 17 Eki 2011 #78 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? Dışarı çıkar sigara içerim
carpe Banned 17 Eki 2011 #79 ---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? genelde müzik dinler uyurum..sigara içer kafamı dağıtmaya çalışırım..ve o an kendimden o derece nefret ederim ki dumanın tümünü içime çekerim..
---> MoraLiniz Bozukken Ne Yaparsiniz? genelde müzik dinler uyurum..sigara içer kafamı dağıtmaya çalışırım..ve o an kendimden o derece nefret ederim ki dumanın tümünü içime çekerim..