Modlukdan Istifa Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spy

Kayıtlı Üye
bunca zamandır sızınle ıyı zaman gecırdık hersey ıcın ty edeerım ama
artık genclerın onunu acmak lazım
istafa ndnlerım
* foruma fazla zaaman ayıramam
* bır cok uyenın gereksız yere post kasmalarını seyretmem
* modluk yetkılerının kısıtlı olması

kurucular admınler ve mod arkdaslarıma ty ederım aranızda olmak guzeldı artık mod olmak ıstemıyorum modlugumu alırsanız sevınırım...

artık modsuz hettar78 ım uye olarak :)

neden ne olduki yaw saçmalıyon neye sinirlendinde böle konuşuyon bosver dinlemeyin arklar alttan alın bu foruma senin gibilere ihriyacı var ;)

darbe saol kardesım ama aklım yerımde sınırlıde deılım ...
gayet dee cıddıyım bole seylerın sakası we gerı donusu olmaz

genclerın yolunu acmak lazım ...
bugun 5 gunde 2750 mesaj kasan bı arkdasımız warsa bnm burada mod olmam sacma o olsun ole yada bole kasıo post we ben dahıl olmak uzere forumda kımse ses cıkarmıo

arkadaşları daha önce uyardım ... Şimdi Son 4 sayfa son mesajlarına baktım hiç birinin flod tarzı mesajı yok ......

flod mesajlarıda onlardan düşülecek ....!

Hettar sana gelince .... Karar senin emegin için tesekkürler ...

ama seninde forumda flod ayptıgın günler oldu sanırım ....

:25: :25: :25: :25: :25:

evet oldu flood bazen yanlıs anlama gevezelık mıllete takıldın bı kız vardı onun arkasından hep yazıyordun kımse sanada ses cıkartmadı bu bızım hosgorumuz her flood yapan kotulenmez sende modsun edıtle yada admınlerden bırısıne soylerdın sılınırdı yanı demı ama neyse raınmann dedıgı gıbı eme saglık hersey ıcın tesekkurr yıne son karar senındır;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri