mnyak nickler:D

crayzilygirl

Bayan Üye
--KuRaLLaR Cok ßaSit: KuRaL yOk..!

--Varlıgımla Kıymetimi Bilmeyeni Yoklugumla Cezalandırırım

--YanLış ßiLerek YapıLmayandır...

--Kimine gÖre KraLız kimine gÖre yaLanız ama €min oL ßiZ adamına göre Adamız...

--ßiz ne kadar kırmızı papuçLu kızLarLa danS eTmesini ßiLmesekte kartaLın ucamadıgı ŞaHinin ßiLe yuva yapamadıgı yerLerde SheytanLa dans etmesini ßiLiriZ cünkü ßiz DELiKANLIYIZ...

--Serserilik mi ? Üstümüze yok. Sevgimi ? Ölümüne. Aşk mı ? En Güzeline. İçmek mi ? Asla. Kavga mı ? Atara atar, satıra satır. Dostluk mu ? Can veririz. Korku mu ? Sadece ALLAH.

--KuraL 1 ; Karar veRDim mi UyquLayacakSın.KuraL 2 ; UyquLaRKen TEREDDUT EtmeyecekSin.KuraL 3 ; Tereddut EdeRSen KaybedecekSin.KuraL4 ; KayßeDenLerin Kaydı DüşüLüR..!!

--GözLeri KanLı... Çekmi$ eSRaRı Yürüyor SoKaKta ßir DeLiKanLı... ßakı$Ları MâhSun AmA ßeLâLı... Hayata KüSmü$ AmA DoStLaRına SevdâLı... ßedeni Diki$li DeLi yüreĞi yaRaLı... Bo$ geZmeZ, ßeLinde SiLahı... ßeLâLı ßir KuL AmA DeLi Yüreği SevdâLı!!! CuNku O BiR PAŞALI...

--Kız d€diĞin iStanßuL gißi oLmaLı. Fethi zOr, FatiHi tek..!

--Kız diye Önem verenin,GüzeL diye Kaşar Sevenin! Para diye Dost Satanin! KraL oLsa Tahtini, Devlet oLsa Ecdadini, Mafya oLsa Mekanini S*k*r*m..!
--Kız Diye Önem Vernin,GüzeL Diye Kaşar Sevnin,Para Diye Dost Satnın,KraL Olsa Tahtını,DevLet Olsa Ecddını,Mafia Olsa Mekanını S'k'r'm

--Güç Olan Kahramanca Ölmek DeğiL Kahramanca Yaşamaktır...

--Küçük Düşsende Kendini Yerden ßüyük KaLdır..

--KraLLar Yokken EfeLenir ÇakaLLar,KraLLar Yokken Coşar SoytarıLar,Her Anın ßi Sonu Var,KraLLar Mekana Girince KöpekLer ayağa KaLkar

--dUyduguna iNaNMa GöRdügüne aLdanma..

--KahbeLik GizLi YapıLır ama GizLi kaLmaz.

--ßir Kere SatıLırSan Hep SatıLırSıN...

--aSLanLara SöZümüZ vaR CaKaLLarLa ugraSmayıZ..

--ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM.

--Küçük iNsanLarın ßüyük GururLarı Olur...

--kiMSe ßizim KraL oLdugumuz yerde DeVLet KuramaZ.

--Herkesin Marka Olduğu Yerde Etiketi ßen KoyarıM

--ANTaLyaLı DegiLiz ki kOLumuZda kıZ oLSun... iStaNßuLLu DegiLiz ki aLtımızda X5 oLSun... ßiz PaŞaLıyıZ ßırak da kafamıZ iyi oLSun.!

--GöLgede Duranın GöLgeSi oLmaz.

--SeverSem DeStaN kıZaRSam KaTLiaM.!

--H€R S€yiN ßi HiLeSi vardıR...

--ALemi ALem yapaN 3 - 5 CakaLSa KraL"Lık ßize yakıSmaz..

--Bazen sesini duyurabilmen icin susman gerekir..!

--Bir dinle bin düşün.

--İtil kakıl ama satılma

--Şohret pazara benzer, orada cok kalirsaniz fiyatlar duser

--Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir..."

--Asla birilerinin umudunu kırma. Belki de sahip oldukları tek şey odur

--Güneşe bakarsan gölgeleri göremezsin.

--Seven ßir Kez Ölür, Ölen ßir Kez GömüLür, Ama ßenim Sevgim Ne öLür Nede GömüLür..!

--Param Pulum yOk ki Tahtım Tacım Olsun EFeNDy Degilim ki itibarım Olsun Anam ßabam yOk ki évim ßarkım Olsun Cigaram Tıka ßasa Esrarla Dolsun ßirde yanımda Sevdigim Olsun öLene Kadar içmessem GençLigim ßana Haram Olsun..!

--Aşkımız için kan dökmemi istiyorsan sana dünyanın şah damarını keserim illede senin kanın olacak diyorsan mühim değil ben seni toprakta da severim.
--Hayatta 3 şeyi sevdim;seni,kalbimi,ümit etmeyi.Seni sevdim,sensin diye,kalbimi sevdim,seni sevdi diye,ümit etmeyi sevdim,Belki seversin diye.

--NasıL ki Uzaktaki YıLdızLar Parlak GeLir ya insana Uzakta Olduğun için Tutkunum Sana ! Hani En GüzeL Aşk'lar imkansız Gelir ya insana Uzakta Olduğun için tutkunum Sana..!

-- aLıp kırSaLar kaLemimi kaNıMLa yaZaRıM SeNi SevdigiMi.

-- bir soluk kadar yakin yildiz kadar uzak derler sevgi icin. Uzanirsin yetisemezsin yetisirsin dokunamazsin dokunursun vazgecemezsin vazgecersin ama unutamazsin!!

--KORKUM sevmek degil, sevip de ayrilmak, KORKUM kursun yemek degíl, KORKUM kallesce vurulmak, KORKUM ölüm degil, KORKUM senin tarafindan unutulmak..

-- öLsen biLe benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararim.Yagmur olur üzerine yagarim.Ciçek olur mezarinda açarim. öLsen bile benden kurtulamazsin..

--aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı .. TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruLSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.

--BİZ HER NE KADAR LOŞ IŞIK ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE MAHALLE KÖŞELERİNDE YAGMUR ALTLARINDA DELİKANLICA SEVMESİNİ HERKESTEN DAHA İYİ BİLİRİZ...

--ßeni YürekLandirecek ßir Söz SöyLe, Şehrin Tutsaklarını Salayım KaLbimden, ßeni YürekLandirecek ßir Söz SöyLe. Kurşunu Kafama Sıkayım ÖyLesine..!

--Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin?.. kimlerlesin?..Ben hala burada, terk edip gittiğin yerdeyim...

--Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...

--"Mevlana" GeL Ne Olursan ol Yinede GeL..
"ßen" Mevlana DeqiLim Adam Ol OyLe GeL..!

--Konuşmak ihtiyaç Olabilir Ama Susmak ßir Sanattır..! Susmak KabuLLenmek DeiL En quZeL Cevaptır..!!!

--ßir P h ! Ç oLup PadiSah oLmaktanSa OnuR Sahißi ßir Hiç oLmayı Tercih Ederim...

--Özlüyorsa Özlenen Özlemek Güzeldir.. Dönecekse ßekLenen ßekLemek Güzeldir.. Seviyorsa SeviLen iŞte O Herşeye ßedeLdir...

--ßen iNsanLar Gördüm Üstünde Elbise yOk ßen Ne eLbiseLer Gördüm içinde iNsan yOk..!

--Aslana ÇakaLLık YapıLmaz..!

-- ßizim Rahat Edemediğimiz yerde kimse iStirahat Edemez..!

-- Aşk Ne ? Dediler Canı ßulmak Dedim. Yaşamak Ne ? dediler Canla Olmak Dedim. Ayrılık Ne ? dediler Yaşarken öLmek Dedim. Göz Yaşı Ne ? dediler Acının Dışa Vurması Dedim. Mutluluk Ne ? Dediler ßana Cok Uzak Dedim. Unutulmak Ne ? Dediler Acıların En ßüyüğü Dedim. Unutmak Ne ? Dediler ßu Can ßu ßedenden cıkmadan Asla Dedim..

--Gülü gülene,sevgiyi bilene, nefreti hakedene,kalbi taşıyabilene vermeli...

-- Ayyaşa SormuşLar Neden İçkiyi ßıraktın diye ? Demiş ki Şerefine içiLecek Aşk yOk SatıLmış ßütün SevgiLer...

--"ßaşkan" ßir qeriLLanın Hayata itirazıdır Susarsa Çatışma konuşursa Savaş yazarsa Destan Severse Devrim Kızarsa KaTLiaM...

--ßeLki ßen Sana Sevmesini Öğretemedim Ama Sende ßana Unutmasını Ögretemezsin..

--Herkesin ßiraz faiLi OLduğu MeçhuL ßir Cinayetim

--herkesı sevebılırsın ama benım senı sevdıgım kadar sevemezsın

--ßir Destan Yazar Gibi Durmadan Gündüz Gece ßen Hep Seni Yazmışım Yüreğime GizLice...

--Ağzımdan Çıkacak ßir Söz Olsan konuşmam, Gözümden Akacak yaş Olsan AqLamam KaLbime Hapsettim Seni Hiç ßir yere ßırakmam..!

--Artık günlerim günlerden uzun. Gecelerim gecelerden yalnız. Seni sevdiğimden bu yana. Her acıyı tattım, her çileyi çektim, hayatın her cilvesine alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım. Şimdi anlıyorum: Acıdan, hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana. yıkılan hayallerime, yok olan geçmişime, kaybolan geleceğime..Ağladım çocuklar gibi..Ne yazık olanlar hep bana oldu. ümidim, hayalim hepsi kayboldu. Sayende hayatım ßerbat oldu......

--Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa neden geri dönmedin?

--Biz İsyankâr sokaklarda büyüdük gülüm, anlamaıyz senin gibi ballı ekmek yemeği. Biz 10 yasında dünyaya , 18 yaşında kasıp kavuran aşklara İsyan etmişiz, bilmeyiz kaygan pistte dansetmeyi, Satmaıyz on kuruş için, bize hakkı olan sevenleri

--Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

--SEN SENİ SEVENİ GÖRMEYECEK KADAR KÖRSEN. ODA SANA SEVGİSİNİ SÖYLEMEYECEK KADAR GURURLUDUR.

--SENİ UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM GÖZLERİN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM

--Yalnız Yaqmur Yaqdıqında Seviyorum ßu Şehrin insanlarını... Herkesin Yüzü Gözü ıSLak ßaşLarı Eğik... ßenim Hep Olduğum Gibi...

--ßiz AsLanıda Tanırız ÇakaLıda ama AsLana AsLan ÇakaLa ÇakaL MuameLesi yaparız.. AsLanım Madem AsLansın ÇakaL Sofrasında Ne işin var..?

--Her Gün Olan YeniLik ßenim GeLenekLerime ßir ihanet ve Hakarettir..

--Namımızın ßüyükLüğü DostLarımızın ßüyükLüğündendir...

--ßiz ßiz Olduğumuz için SeviLdik, ßizi SatanLarı KaLbimizden ßir ßir SiLdik. Geride 3-5 kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz. Çünkü ßu yaşımıza Kadar Hiç Adam Satmadık..! KraL OLmayanLara Taç taktık iŞte En ßüyük Hatayı ßiz ßurda yaptık...

--AğLadığımı kimseye SöyLeme Anne OnLar ßeni KraL ßiLiyorLar.. Kızdımı Dünyayı Yıkar ßiLiyorLar Ama ßir Kız için ßu Kadar Düştüğümü ßiLmiyorLar..

-- Ortamın ßittiği Yerde ßiz ßaşLarız.. ŞekLimiz için Yaşar Tarzımız için ÖLürüz..

--Zannetmeyinki Güzümüz ßitti, Yorgunuz.. Zannetmeyinki SiLahımız yOk, Suskunuz Zaman ßekLiyoruz, FırtınaLar Kopacak, FırtınaLar Öncesi Hep ßöyLe Durgunuz ßiz ! ßeLki Yeniden Doğamayız ama ; Her ßatan GüneşLede ßatmayız ßiz..!

--Ne KuraL Nede KraL Tanırız, Çekeriz Emaneti ßozarız AdaLeti, MahaLLemizden GeçiLmez ELimizden Su içiLmez ! ßiz PaSha CoCuquyuz ßize Rajon KesiLmez..!

--Sen HayaLLerimin CeLLadı, UmutLarımın KatiLi ve ZavaLLı ßir Ömrün Acımasız AzraiLi, ßeynimdeki Tek KurşunLa Vurdum Kendimi GeLip ALabiLirsin Emanetini..!

--ßeni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin ! Arkanıza GöLge , içinize Korku , Mezarınıza Konu Olurum..

--ßeni Görüp Kendini Sınama.! Sadece GörebiLdiğin Kadarım, Hayat ßir Kumarsa ZarLarı ßen Atarım...

--Sevmesini ßiLen ßu GönLüm ELbet Unutmasınıda ßiLir..

--ßiz KimLerdeniz diye Sorma, ßiz Hayatı ßoşvermişLerdeniz. ßize Hayat Nedir ? diye Sorma ßiz hayat Deryasında YüzenLerdeniz. ßizi arama Lüks MeyhaneLerde ßiz Dost Şarabı içenLerdeniz. ßize Dost, Arkadaş Nedir diye Sorma ßiz Onlar için Ölüme Gidenlerdeniz..!

--DeLikanLıLık Tesbih SaLLayıp SiLah Çekmek DeğiL ; Tesbihi Çekip SiLahı SakLamakLa Olur...

--Derdi OLanın Dermanı, Dert Çıkaranın ßeLaSı Oluruz...

--Acı Çekerek GeLdik ßiz ßu GünLere, ßoyun Eğmeyiz KimseLere, Kanmayız Sahte GüLücükLere, Saygı ŞekLinde ÖvmeLere, Herkesin ÖLüm diye Korktuğunu ßiz Sokakta Oyun diye Oynarız..!

--ALemin Derdi ßiz OLmuşuz Demek ki Zamanında iyi Koymuşuz..

--ÖyLe HorozLar vardır ki, ÖttükLeri için Güneşin Doğduğunu SanarLar...

--ßeLimi ßüküyor ßöyL€ YaLnızLık, Verdiğin AcıLar Hasret hep Tanıdık, Görmedimki ßir Gün Senden YakınLık... Dönmesende geri Farketmez Artık...

--DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA...

--UNUTMAK ZOR ANLATMAKSA IMKANSIZ CUNKU SEN UNUTTUKCA HATIRLANAN VEDE ANLATTIKCA BITMEYENSIN

--ßaşkaLarına Kendinden FazLa Değer Verme. Ya Onu Kaybedersin ya da Kendini Mahverdersin...

--ßiz Yaşamak için Doğmadık. ÖLmek için Yaşıyoruz..!

--GeLip Geçicidir DediLer, Çocuksun Unutursun dediLer, ßoşuna Üzme Kendini KimLeri Seveceksin DediLer ama yanıLdıLar...

--ßen ŞekiL yapmam ŞekiL Çizerim... Oyunu ßen ßaşLatır ßen ßitirrim..!

-- Géçici Hévés DeqiL.. Hak Edéné Néfés OLurum...

--GözLerine ßaktıkça AğLasada GözLerim... AğLamak içinde Olsa GözLerini ÖzLedim...

-- Dünya Kadar Derdim Olsun, Senin Gibi Yarim Olsun. Kavuşmaya Zaman yOksa Öbür Dünya ßizim Olsun. Para, Şöhret ELin Olsun TatLı diLin ßenim Olsun..Sensiz Geçen Yüz YıL DeğiL SeninLe Geçen ßir Gün ßenim Olsun...

--Laf Sokma kapak Olursun, Uqraşma Etiket Olursun, Yavşama Köpek Olursun ßiraz Adam Ol ki Yanımda Yer ßuLursun...

--Gidene kaL demek ZavaLLıLara, KaLana Git demek TerbiyesizLere, Dönmeyene Dön demek AcizLere, Hak edene Git demek ßize Yakışır...

--Her Sokak Köşesinde Kavgamız, OkuLda Kravatımız, Dostumuzda Hatıramız, Düşmanızmızda Façamız SevenLerimizde Adımız Var...

-- Aldanma hayatın CiLveLerine Herşey ßahane, Görünüşüm Serseri ama GönLüm Şahane, SiL At AkLından yazıp Çizdiğin Eseri Herkesden Üstündür Şu Gördüğün Serseri...

-- SevgiLer Sahte, İsansanLar Kahbe, Hayatınız PLan, Alayınız YaLan..!

--ßen Kaybetmek iStemedikçe; Kimse Kazanamaz..!

--ßenim YaşadıkLarım Senin HayaLin ßiLe Olamaz..!

--Bîrînî SEVDIM, Ortâmdân UZAKLASTIM, Dîyê Hêrkês DELIKANLI, Olmus Bên KOVALAMIYORUM, Dîyê ARKAMDAN, Konusân Olmus Bênîm ADIMI, Vêrêrêk PIYASA, Yâpân Olmus MEKAN, înîzdâ KRAL, Olun ALAYINIZ, Gêlsîn Sîzîndê SIRANIZ, Gêlîr..

--DinLe ßizi Serseri DedikLeri ßiziz..! Arkadaşın Değerini iyi ßiLiriz... ßiz Sevsekte AsLa SeviLmeyiz...

--Önüne GeLeni DeğiL, Uğruna Öleni Sev, Sana ßakanı DeğiL, Sana Tapanı Sev, Sevmenin Adını DeğiL, Sevmeyi ßiLeni Sev...

--Değer Verdiğin İnsan Sana Değer Vermiyorsa ßırak Kendi DeğeriyLe KaLsın...

-- Ne vefanın Adı KaLmış Ne Sevdanın Tadı KaLmış Aşka Tutsak YeminLer Demekk ki Hep YaLanmış...

--her delikanlının bir kız arkadaşı olur ama her kızın bir delikanlı arkadaşı olamaz

--ßizim Sözümüz Dosta TatLı,Düşmana Kurşundur,Canımız Dosta Feda,Düşmana ßeLadır,
Sevdamız ise Yücedir Ne aLınır ne SatıLır..

--yazdıgım her cumle aglıyor

--Ya Kan Kustururum Ya Tam Sustururum..

--Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsanları SuskunLuğum AsaLetimden'dir Her Laf'a VeriLecek Cevabım Var Lakin,Bir Laf'a ßakarım Laf'mı Diye ßir'de SöyLeyene ßakarım,Adam'mı Diye...

--konu$acaksan öyLe ßir Konu$ki Inanayim ağLatacakSan öyLe ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen öyLe 0ßir Gitki öLümü Unutayim Ama SevecekSen öyLe ßir Sevki Konu$sanda GitSende AğLatsanda Seni ¬Yüreğimde Yaşatayim

--DELIKANLI ADAM SIYAH GIYER BEYAZ ICER

--ßenim Adım EzanLa ßaşLadı SeLayLa ßiter...

--Ne Kimsenin Köpeği Olduk Nede Kimsenin KöpeğiyLe Muhattap Olduk...

--Ölmek Sorun DeğiL, Kefen Tarzımız DeğiL...

--BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR
GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA....!!!

--ßen Sigara Tiryakisi DeğiLim Sigara içerken Düşündüğümün Tiryakisiyim...

--Bir yola Girmişiz Ucunda Ölümmü Bilinmez... Bizim Kitap`ımızda Verilen sözden Dönülmez. Benim Vücudum Kalkan Sana Mermi Değmez.. Ben Aşığım Gülüm Benden Önce Ölünmez..!

--ßizde Sabah Olmaz, ßizde GüneŞ Doğmaz.. ßiz Kro'yuz Kızım ßizi Aşık Olmak Size YakıŞmaz...

--KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!

--ßeni ßir Allah'ım ßirde DoStLarım ßiLsin, Gerisi iLerLesin..

--ßiz GeceLere Mahkum Olsaydık GündüzLere Hakim Olamazdık...

--Ne Davamızı AnLayabiLecek ßir Kız ßuLabiLdik Nede ßir Kızın iStediği Kadar ßasit OlabiLdik..

--SüsLü AşK keLimeLeri Yok ßizde ßakışımız Yeter Gerçekten Sevene...

--YaLnızLık ßenim SaLtanatımdır... AcıLarLa DoLu Harabemde KraL'lar Gibi YaŞıyorum...

--EceLLe SözLü , ÖlümLe NişanLıyız , Tesadüfen GeLdik, Mecburi Yaşıyoruz...

--ÇiLemse Çekerim Kaderimse GüLerim...

--VarLığınLa Değiştiremediğin Ömrümü YokLuğunLa ŞerefLendir Hadi...

--Geçmişini Unutan GeLeceğini ßuLamaz...

--Aynı DiLi KonuşanLar DeğiL, Aynı Duyguyu YaşayanLar AnLaşabiLir...

--ßu Alemde Artist Çok Ama Yönetmen ßenim HaberLeri Yok..

--Kimsenin ßişey ßiLmesine Gerek Yok Herkes Haddini ßiLsin Yeter...

--Azdan Az, Çoktan Çok Gider.

--ßeyazın Kaderi KirLenmek Siyahın Kaderi SuçLanmaktır...

--Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

--Her Zaman MutLuLuğun Doruğundayken GüLünmez, ßazen Sırf Hayata GıcıkLık oLsun diye Uçurumun Kenarındayken biLe GüLümseyeceksin.

--Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.

--Ölenin Arkasından AğLama ki, Sen öLdükten Sonrada Arkandan AğLayan ßırakma !!

-- Hemen Canımı Alma Rabbim ßırakta HayatLa Didişeyim, Mümkünse Dişi Gönder AzraiLimi Ölümle Sevişeyim...

--Senin Hava Attığın Yerde ßen Rüzgar eStiriyodum..

--Ateşe DayanabiLeceğin Kadar Günah iŞLe...

--DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!

--Sadece ŞahLar HamLeLeri Önceden Sezer...

--Hayat: ÖlümLe Kumar Oynama Sanatıdır...

--ßekLemesini ßiLenin Herşey ayağına GeLir.

--Allah'ım Sen ßeni Dost GörünenLerden Koru... ßen DüşmanLarımLa ßaşa Çıkarım...

--Sevdik mi Allah'ına Kadar Vurduk mu SaLLamayı Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin; Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki KahbeLere Sevmeyi ßiz Öğrettik...

--Dar Sokaklarda Sevdama yürürken önümü kesenin kafasını keserim...

--PaSha'da ŞekLimiz aLemde iSmimiz Herşeyi ßiLen DeğiLiz biLmekte iStemeyiz ehh Azıcıkta Serseriyiz Nede oLsa ßaŞkentLiyiz...

--Firari SaatLerin Ardından Gelen İsyanKar SokakLarın Tövbekar Cocuklarıyız ßiz Sevdiğimiz İçin Yaşar Dostumuz İcin Ölürüz Vede Hiç ßir Zaman Hiç ßi Yerde
Kimseye Hesap Vermeyiz..!!

--Kadehi eLimize TutuşturanLara Sevgiye İhanet EdenLere KoLumuza JiLet AttıranLara
Esrar Çektirip ÜçLüyü Tersten YaktıranLara İsyanım ALLAH'a DeğiL Tüm ALLAH'sızLara

--ßiz Yalandan Doldandan ßıktık SevgilerLe Gerçeği anLadık Elßet ßirgün ßuluruz Herkesede Kapat Oluruz EsrarLa ßaşladı Gece Alkolik mi Sandın Sadece Şu ÇiftLiden İki Nefes Alınca Dünya Oluruz ßütün Gece Paramız mı Var Esrar Almaya Şeklimiz mi Var Kız Tavlamaya ßir Canım Var Oda Feda Olsun Sana.

--Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Kadar KüçüLdüySen … ßen Senin UğrunDa ÖLümü Göze ALaCak Kadar ßüyüDüm Demek†ir…

--ZuLmü aLkışLayamam,ZaLimi AsLa Sevemem GeLenin Keyfi için GeçmiŞe KaLkıp Sövemem !

--£y PaSha ! Sana yeniLdim ßir Günahkar Yüzünden... Verme iStemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok Senden..!

--ßizi SatanLarı ßiz ßeLeşe Veririz !..

--bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ.....
 
tşk ler hepsi birbirnden güzl aynı senin gibi ve herkez sana rep vermiş ama nednse rep in halan 18 :S neyse paylaşım için tşk ;) Ve + REP ;)
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst