Mjoy

---> Mjoy

hareketli-yeni-yil-mesajlari-13.gif

---> Mjoy

[MENTION=158737]Mjoy[/MENTION] Lütfen Sayfanıza Resim Ekleyip Konuyu Dağıtmayınız. Konu İçeriğini İstediğiniz Şekilde Düzenliyebilirsiniz.

Sayfanız Güzel.

---> Mjoy

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] teşekkür ederim.bişe sorcam resim harci hersey yazabiliyormyum:)

---> Mjoy

Sayfan hayırlı olsun. Okuduğun kitaplar dinlediğin müzikler ve izlediğin filmlerin hepsi birbirinden güzel. :)

---> Mjoy

beğendiğin kitaplar ve filmler benimde sevdiklerimin arasında yer alıyor :) 3. bir üni daha okumayı düşünüyomusun öle bi şansın olsaydı hangi bölümü tercih ederdin merak ettim :)

---> Mjoy

Sayfan çok özenli olmuş beğendim eline sağlık böylece yavaş yavaş tanıyoruz seni izlediğin filmlerin hepsini izledim özellikle gladyatıor en beğendiğimdir okuduğun kitabı öneriyormusun bu aralar fazlaca gündemde...

---> Mjoy

beğendiğin kitaplar ve filmler benimde sevdiklerimin arasında yer alıyor :) 3. bir üni daha okumayı düşünüyomusun öle bi şansın olsaydı hangi bölümü tercih ederdin merak ettim :)

düşünmüyorum. hayalimde hep akeoloji okumak vardı. fakat bazı nedenlerden ötürü(baba faktörü) okuymadım. eğer okusm arkeoloj ve film we televizyon okurdum:D

Son düzenleme:
---> Mjoy

Sayfan çok özenli olmuş beğendim eline sağlık böylece yavaş yavaş tanıyoruz seni izlediğin filmlerin hepsini izledim özellikle gladyatıor en beğendiğimdir okuduğun kitabı öneriyormusun bu aralar fazlaca gündemde...

gladyatör benimde en çok beğendiğim filmdir. kitap güzel akıcı fakat cinsel olarak önyargısı olanları okumasını tavsiye etmem çünkü açık saçık bir kitap. cinsel ilşkilere çok değinilmiş.

---> Mjoy

Hayırlı olsun sayfan kendini güzel anlatmışsın .

Memlekete giderken Ordu'dan geçiyoruz Ünye+Fatsa'yı çok beğeniyorum gerçekten.

---> Mjoy

Merhaba : )
keyifli bir kisisel sayfan olmus : ) insan okudukca okuyasi geliyor hosmus begendim : )
hayirli olsun : )

---> Mjoy

Hayırlı olsun sayfanız :)
Mj değilmişsiniz bundan eminim artık :D.
Herkes gibi, bende memnun oldum sizi tanıdığıma.
iyi günler.

---> Mjoy

Hayırlı olsun sayfan kendini güzel anlatmışsın .

Memlekete giderken Ordu'dan geçiyoruz Ünye+Fatsa'yı çok beğeniyorum gerçekten.

Evet güzel yerlerdir memleketim diye demiyorum :D

seni tanidigima memnun oldum.

sayfan hayirli olsun mucahit kardes

teşekkür ederim insallah ilerleyen zamanlarda daha iyi tanısacaz:)

Merhaba : )
keyifli bir kisisel sayfan olmus : ) insan okudukca okuyasi geliyor hosmus begendim : )
hayirli olsun : )

teşekkür keyifli bulmana sevindim:D

Hayırlı olsun sayfanız :)
Mj değilmişsiniz bundan eminim artık :D.
Herkes gibi, bende memnun oldum sizi tanıdığıma.
iyi günler.

Mj başka bi üyeydi anlaşılan :D iyi forumlar :)

wayy guzelmıs kısısel sayfan :D tekrar memnun oldm :D

bende tekrardan memnun oldum beğenmene sevindim:D

---> Mjoy

Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkane / yâr olur
Herkesi sen / dostun mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sadıkâne / belki ol / âlemde bir / serdar olur
Yâr olur / ağyâr olur /serdar olur / dildâr olur...

Yavuz Sultan Selim

Yavuz Sultan Selim öyle bir şiir yazmışki ayırma işareti olan kelimeleri yukarıdan aşağıya okuduğumuzda yine aynı dörtlük karşımıza çıkıyor.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri