Miss.Fashion ~

---> Miss.Fashion ~

Ne araba ne ev kaçıcam sonunda bu evden yeter yaaa
Çok şey de istemiyorum yani
Kahretsiiiiiin :/

eee tabii kızı bu kadar başı boş bırakıp şımartırsan ya zurnacıya ya davulcuya gider.

seni esefle kınıyorum panpa. babana da allahtan sabır diliyorum.

illa da ev diyorsan adam toplayalım sana bir gecekondu yapalım. babanı sokma böyle büyük masraflara.

---> Miss.Fashion ~

Yok havuza falan gerek yok, fazladan masraf çıkarma. Zaten ömrü en fazla 1 ay. sonra belediyenin yıkım ekipleri gelip yıkıyor. :)

---> Miss.Fashion ~

Vay beee bizim kahvaltı soframızda neden hiç böyle muhabbetler geçmiyor :/

---> Miss.Fashion ~

eee tabii kızı bu kadar başı boş bırakıp şımartırsan ya zurnacıya ya davulcuya gider.

seni esefle kınıyorum panpa. babana da allahtan sabır diliyorum.

illa da ev diyorsan adam toplayalım sana bir gecekondu yapalım. babanı sokma böyle büyük masraflara.

Asıl bana sabır dilee.Gece kondu mu? xD

Gecekonduyada şişme havuz koyarsın dilacım hahaha

Ahahah kalsıın xD

Yok havuza falan gerek yok, fazladan masraf çıkarma. Zaten ömrü en fazla 1 ay. sonra belediyenin yıkım ekipleri gelip yıkıyor. :)

xD

Benim de ekmek bulamadigim gunler oluyor janjak, rica ederim, fazla nazlanmaya gerek yok; ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler..."

Anıl: baba param kalmadı 10milyon verirmisin

babam: hastır ordan pe... co... hahaha

Ahahah Allah sizede en kıa zamanda kahvaltı masalarınız da benim gibi konuşmalar nasiip etsin xD

---> Miss.Fashion ~

Takmadımmı ne haddime xD Allah sizede en kısa zamanda kahvaltı masalarınız da benim gibi konuşmalar nasiip etsin dedim yaaa xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri