---> Midye Severmisiniz ? SaHiLde abim yiyo ben migDem buLanio böööö civik civik bisi :D
LocKe GururLan Bayan Üye 18 May 2009 #21 ---> Midye Severmisiniz ? SaHiLde abim yiyo ben migDem buLanio böööö civik civik bisi
J judaa Kayıtlı Üye 19 May 2009 #24 ---> Midye Severmisiniz ? Doğum günü hediyesi olarak götürmüşlüğüm,karaköy iskelesindeki pis midyeciye bile dadanmışlığım vardır. baylırım,ölüp ölüp dirilirim..
---> Midye Severmisiniz ? Doğum günü hediyesi olarak götürmüşlüğüm,karaköy iskelesindeki pis midyeciye bile dadanmışlığım vardır. baylırım,ölüp ölüp dirilirim..
Terk-i diyar Bayan Üye 19 May 2009 #25 ---> Midye Severmisiniz ? hayatımda hiç yemedim ama arkadaşlarım çok lezzetLi olduğunu söylüolar bi tadına bak diolar ama .. ben genede yemiorummm yemekte istemiorum yemicemde
---> Midye Severmisiniz ? hayatımda hiç yemedim ama arkadaşlarım çok lezzetLi olduğunu söylüolar bi tadına bak diolar ama .. ben genede yemiorummm yemekte istemiorum yemicemde
LaNéDLy qHz Bayan Üye 20 Mar 2010 #36 ---> Midye Severmisiniz ? Nefret ederim. Hayatımda yiyeceğim en son şey biLe değiL.
Sessiz Gemi Kayıtlı Üye 20 Mar 2010 #40 ---> Midye Severmisiniz ? Ben midyenin haram olduğunu duymuştum. Bundan dolayı yemiyorum.