Metal / Rock Dinleyenler Baksın !

En Çok Sevdiğiniz Grup ?

• Kullanılan toplam oy
    64
Bu anketi açan arkadaş metallica ile kornu aynı kategoriye koyman üzücü bir durum..Korn veya LP dinlemek rock metal dinliyorum demek değil. Bu ankete göre Metallica derim bende ama belirtmek istiyorum
Cradle Of Filth , Within Temptation, Epica , Nightwish , Catafalque vb vb bgibi grupları koyman daha hoş olurdu ankete..

bn korn dinlemem ztn hatta nefret ederim snle de aynı görüşteim ama snçta dinlien insanlar var.. bşka anketlere onları da eklrm..

Son düzenleme:
en sevdiğim testament burda olmaması çok kötü bi durum ama ondan sonra pantera yani adamlar yapıyolar bea ben bu grupların üstüne tanımam şahsen...

Rock dinlerim ama Bunlardan hiç birini dinlemem.. Mesela Şebnem Ferah ve Cem Adrian tercihimdir..

zaten ankettekiler metal oluyor rock diliyorum diyen dostlar boşa kasmayın kendinizi :) tabi korn rock .

ayrıca yabancıları göstermiş merve türkleri değil :) ankete göre değerlendirme yapalım bence
veya siz bir anket açın geniş kapsamlı ona göre konuşalım ok ? :)

Ben zaten cevabımı ankete bağımlı kalarak vermedim..Eğer mesajımı iyice okuduysan bunu anlamakta zorlanmamışsındır ;)

nasıl okursan öyle anlarsın aybike :)
amacım tartışmak değil bir fikir sunmak.Ayrıca kişiye özel konuşmadım genel konuştum ben :) yani gerek yoktu imali sözlerine.

Yo hayır tartışma yaratmak gibi bir amacım yok.. ayrıca bunu diyeceğinide biliyordum "Ayrıca kişiye özel konuşmadım genel konuştum ben" sadece fikrimi belirttim.. Her neyse.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri