Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gözlerine ilk baktığım an
Çarmıha gerdiğim özlemlerimi azat ettim
Huzur kazandım müzayededen ikimiz için
Bol köpüklü bir kahve taşıdım bakışlarımla sana
Yüreğimi istedin
acı çekerek geldik bu günlere
boyun eğmeyiz kimselere
kanmayız sahte gülücüklere
saygı şeklinde övmelere
herkesin ölüm diye korktuğunu
biz sokakta oyun diye oynarız
acı çekerek geldik bu günlere
boyun eğmeyiz kimselere
kanmayız sahte gülücüklere
saygı şeklinde övmelere
herkesin ölüm diye korktuğunu
biz sokakta oyun diye oynarız
Hayat düşündüğün kadar güzelgördüğün gibi tatlı değildir
Gerçekler bir gün gözünün önüne geldiğindepembenin kara sevdanın yaraarkadaşlığın ise palavra olduğunu anlarsın!
*Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek öyle zor ki gece uyumadan hep seni düşünmek öyle zor ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek
GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdırsakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır
Çekerim giderim bende kiyarim sevgime yanarim ölürüm belli etmem kendime bile aglamam hiç aglamam zaten alistirdim yalnizliga yenilmem kendimi artik ölsem bile seni aramam
Suskunluguma bakipta seni unuttum sanmasu dunyada ozledigim biri varsa oda sensinsen uzakta olsan bile yuregimde hep benimlesin !
aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım
ben bu dünyada hala yaşıyorsam inan hayati çok sevdiğim den değil sırf birilerine inat olsun diye