Merhaba Evet Konu Açılmadan Ben duyuruyorum..
Soru: Mesaj Sayım Azalmış Neden Acaba ?
Cevap: Sitemizdeki 30 bin ve 40 bin üzeri cvp sayısı Olan Konular Silinmiştir.
Soru: Hangi Konular Silindi ?
Cevap: Sohbet edelim, Geyik forum konuları, Oyun Konuları
Soru: Açtığım Konular Azalmış Benim!!
CEVAP: Olduu başkaa ?? Konu sayısı hiçbir şekilde ellenmemiştir. Gereksiz yani sohbet alanındaki geyık msjları sılınmıstır
Soru: Neden Buna İhtiyaç Duydunuz ki ?
Cevap: Sitenin Database Yani anlayacağınız Dilden YEDEĞi ok büyüdü bilindiği gibi 2 bucuk Milyon Msj var sitemizde bunlar zamanla sistemi yavaşlatmaktadır. daha iyi hizmet verebilmek adına cok fazla cvp olan konuları siliyoruz ( oyun geyık sohbet konuları )
Soru: Bu Arada Cevapla Paneli Bozuk renkler vs vs Çalışmıyor ?
Cevap: Artık Çalışıyor Halledildi..
DUYURU : Hızlı Cevapta artık yazdıgınız her mesajda sayfa yenılenmeyecek. cok daha hızlı bır sekılde mesajınızı gönderebileceksiniz...
İyi Forumlar.
28 mart 2011 saat: 05,00
Soru: Mesaj Sayım Azalmış Neden Acaba ?
Cevap: Sitemizdeki 30 bin ve 40 bin üzeri cvp sayısı Olan Konular Silinmiştir.
Soru: Hangi Konular Silindi ?
Cevap: Sohbet edelim, Geyik forum konuları, Oyun Konuları
Soru: Açtığım Konular Azalmış Benim!!
CEVAP: Olduu başkaa ?? Konu sayısı hiçbir şekilde ellenmemiştir. Gereksiz yani sohbet alanındaki geyık msjları sılınmıstır
Soru: Neden Buna İhtiyaç Duydunuz ki ?
Cevap: Sitenin Database Yani anlayacağınız Dilden YEDEĞi ok büyüdü bilindiği gibi 2 bucuk Milyon Msj var sitemizde bunlar zamanla sistemi yavaşlatmaktadır. daha iyi hizmet verebilmek adına cok fazla cvp olan konuları siliyoruz ( oyun geyık sohbet konuları )
Soru: Bu Arada Cevapla Paneli Bozuk renkler vs vs Çalışmıyor ?
Cevap: Artık Çalışıyor Halledildi..
DUYURU : Hızlı Cevapta artık yazdıgınız her mesajda sayfa yenılenmeyecek. cok daha hızlı bır sekılde mesajınızı gönderebileceksiniz...
İyi Forumlar.
28 mart 2011 saat: 05,00