Bu forumda 8.senem olacak hiçbir zaman mesajım çoğalsın mesajım yüksek olsun mesaj kasayım diye uğraşmadım.Geçmiş zaman ve şimdiki zaman da keyfi olarak girdiğim her vakit ya oyunlara yazdım ya da sohbet kısmına ya da bazen farklı konulara.Sohbet konusu mesaj kasma olarak görülüyorsa o zaman konuşmanın orada bir anlamı yok.Konunun da orada bir anlamı yok.Bu forumda bu zamana kadar gördüğüm en net bir şey var mesaj kasanların çoğu forum oyunlarıyla bu işi yaptı ve gidişleri de hızlı geldikleri gibi hızlı gitmek oldu.Kendimden bahsedersem çok şükür öyle olmadık. 35bin mesaj desem senelik 4375 mesaj yapar ki gayet normal bir sayı bu.
Kendimi geçtim bu forumda 14.596 konu açan [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ablama bile negatif yaklaşılıyorsa forumun neredeyse tamamı banlanması lazım. Misal bende. Çünkü 500 tane bile konum yok.
Burada yazdıklarım tamamen kötü niyetli değil.Bizlerde isteriz forumun hep kalıcı ve iyi olmasını.Eğer negatif algılanıyorsa da benim yapacak bir şeyim yok.Düşüncelerimden ve aklımdakinlerden ödün vermem.
Canim benim bosver yusufcukk