Mesafeler Engel Değil !...

---> Mesafeler Engel Değil !...

Çok güzel yazmışsınız ama yine de mesafeler engel kimsede o yürek yok...

Teşekkürler...

bişi deil :) bnce engel deil ama engel yapmaya uğraşan aşkı yakan çok insan var....sevilmeyi haketmeyenler var bnm gibi....

sevilmeyi haketmeyenler var bnm gibi....

Şu Kendini Acındırma Politikası Yapanları Anlayamıyorum.

Ne Olduda Haketmediğinizi Düşünürsünüz Büyük Günahlardan Birinimi İşleyip Naletlendiniz xD

Duygu Sömürüsünün Bir Anlamı Yok.Elbet Herkes Alnında Yazanı Yaşayacaktır.İyi veya Kötü,Haketsende Haketmesende.

Şu Kendini Acındırma Politikası Yapanları Anlayamıyorum.

Ne Olduda Haketmediğinizi Düşünürsünüz Büyük Günahlardan Birinimi İşleyip Naletlendiniz xD

Duygu Sömürüsünün Bir Anlamı Yok.Elbet Herkes Alnında Yazanı Yaşayacaktır.İyi veya Kötü,Haketsende Haketmesende.

yaptığım duygu sömürüsü deil.....demek ki bi bildiğim var ki sölüorm.seven insanı terkedersen haketmiosn sevilmeyi demektir.içimden geldi söledm hem burda duygu sömürüsü yapsam nolcak.ayrıca huyum deildir öle bişi yapmak.bu yaptığım duygu,düşüncemi sölemekti ! kimi şeyler vardır yapsan da olmaz yapmasan da her iki şeklde de mutlu olmazsn öle bişi işte....

yaptığım duygu sömürüsü deil.....demek ki bi bildiğim var ki sölüorm.seven insanı terkedersen haketmiosn sevilmeyi demektir.içimden geldi söledm hem burda duygu sömürüsü yapsam nolcak.ayrıca huyum deildir öle bişi yapmak.bu yaptığım duygu,düşüncemi sölemekti ! kimi şeyler vardır yapsan da olmaz yapmasan da her iki şeklde de mutlu olmazsn öle bişi işte....
Bi' An Karsımda Bunlar Bağıra Bağıra Söyleyen Birini Gördüm Sanki:2:

Siz Nasil Düşüncenizi Belirttiyseniz Bende Belirttim.Sevilmeyi Haketmiyorum,Kimse Beni Sevmez,Aşka İhanet Ettim Gibi Düşünceler Bana Göre Çok Basit ve Duygu Sömürüsünden Öteye Gitmeyen Gitmeyen DüşünceLer.

Ne Yani Şimdi Siz Sevgiyi Haketmediğinizi Düşünüyorsunuz Diye Kimse Sizi Sevmeyecek mi ? Yada Siz Sevgiyi Haketmiyorum Düşüncesiyle Sevdiğiniz,Sevildiğiniz Birini Geri mi Çevireceksiniz ? Bence Koşa Koşa Gideceksiniz.:)

Benim Demek İstediğim Sevgiyi Haketsenizde Haketmesenizde Elbet Birileri/nin Hayatına Girecek/ Çıkacaktır(sınızdır).Bağıra bağıra Sevilmeyi Haketmiyorum Demenin Bana Göre Duygu Sömürüsünden Başka Anlamı Yok.

Ben hala öyle bir insan olmadığını iddia ediyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri