sevilmeyi haketmeyenler var bnm gibi....
Şu Kendini Acındırma Politikası Yapanları Anlayamıyorum.
Ne Olduda Haketmediğinizi Düşünürsünüz Büyük Günahlardan Birinimi İşleyip Naletlendiniz xD
Duygu Sömürüsünün Bir Anlamı Yok.Elbet Herkes Alnında Yazanı Yaşayacaktır.İyi veya Kötü,Haketsende Haketmesende.
Bi' An Karsımda Bunlar Bağıra Bağıra Söyleyen Birini Gördüm Sanki:2:yaptığım duygu sömürüsü deil.....demek ki bi bildiğim var ki sölüorm.seven insanı terkedersen haketmiosn sevilmeyi demektir.içimden geldi söledm hem burda duygu sömürüsü yapsam nolcak.ayrıca huyum deildir öle bişi yapmak.bu yaptığım duygu,düşüncemi sölemekti ! kimi şeyler vardır yapsan da olmaz yapmasan da her iki şeklde de mutlu olmazsn öle bişi işte....
yaptığım duygu sömürüsü deil.....demek ki bi bildiğim var ki sölüorm.seven insanı terkedersen haketmiosn sevilmeyi demektir.içimden geldi söledm hem burda duygu sömürüsü yapsam nolcak.ayrıca huyum deildir öle bişi yapmak.bu yaptığım duygu,düşüncemi sölemekti ! kimi şeyler vardır yapsan da olmaz yapmasan da her iki şeklde de mutlu olmazsn öle bişi işte....
Ben hala öyle bir insan olmadığını iddia ediyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.