Merv£ ' den güzel nickLerr!!

:)_____:)

PAYLAŞIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER............
BİRKAÇ TANEDE BENDEN...(İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ:..:...:)

**yAŞanDığInDaNdA fArKlıDıR..K€yiF İçİnD€ sAkLıDıR..O HeR ZmN GüL€n yÜzÜ..Baz€n HüZünLÜ biR şARkıDIr !**((-_-))
Geceyi sana yazdım güneşi sana, alev alev yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ebedi aşk için hazır bu can adanmaya.
Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor.
…bir geceyi bitirdim seni düşünmekle,1 günü bitirdim seni beklemekle,1 saatim daha geçti seni özlemekle,Ama 1 saniyeyi kaçırmadım;SENİ SEVMEKLE…???
365 sayfalık bir öykü daha basladı her güne bir yaprak, her yaprağada bir öykü sığdır mutluluk de bu öykünün adına basrol oyuncuları sen ve ben olalım hiç ayrılmamacasına! seni çok özlüyorum her geçen saniye, her geçen dakika, her geçen gün seni daha çok seviyorum :))
Seni*her*zaman*sevebilirim *sevgimi*aşkımı* herşeyimi*kalbimede* gömebilirim* amaaa* bir yanlışın olduğu* zaman*bir*kalemde* silmeyide*bilirim
!!..........BaNa HaYaTI İkİ ŞeY SevDiRiR ; AşK Ve ÖzgÜrLk....Aşkım İçİn CaNıMı BiLe VeRiRiM....AmA ÖzGüRlÜğM İçİn De AşKıMıDa FeDa EdErİm........!!
» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.


///^AşIk oLmAk DeİL BiR öMüR BoYu SeVe BiLmEkTiR MaRiFeT^///

:2::2::2:
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst