MertCanBey İsteğinize özel tasarım ve daha fazlası

---> MertCanBey İsteğinize özel tasarım ve daha fazlası

yanlış anlama tamam kabul güzel ama boyut yaparken resmi bozuyorsun ona dikkat etmelisin. :D
hangi programı kullanıyorsun:D

yanlış anlama tamam kabul güzel ama boyut yaparken resmi bozuyorsun ona dikkat etmelisin. :D
hangi programı kullanıyorsun:D

Ps Kullanıyorum lakin fotografın jpeg kalitesi düsük ise ister istemez bozuluyor buna kimse müdahele edemez kaliteli fotografta resim bozulmuyor zaten kendi fotograflarım buna dahil

Ps Kullanıyorum lakin fotografın jpeg kalitesi düsük ise ister istemez bozuluyor buna kimse müdahele edemez kaliteli fotografta resim bozulmuyor zaten kendi fotograflarım buna dahil

bende ps kullanıyorum.
ama kalite ile ve ya boyutla alakalı değil.

Resimlerin bozulmasını istemiyorsan, Resolution Değerini 300 ver sorun olmayacaktır :)

[MENTION=20514]*Mypop[/MENTION] Doğru diyorsun ama ben bozuldugunu düşünmüyorum bunu [MENTION=25600]duygusuz[/MENTION] iddia ediyor :)

tumblr_o0qaubj6Iy1rvu9myo1_540.jpg

bu resmi avatar istiyorum. nasıl yaparsan yap kesermisin boyutlarmısın ama galata kulaei ve panda ön planda olucak.
Birgül yazılcak font larak pf tempesta olucak ve ufak olucakk tammm :D
bu kadar :D
birde pembe tonlarda olucak :D

(ben üşendimde :D)

tumblr_o0qaubj6Iy1rvu9myo1_540.jpg

bu resmi avatar istiyorum. nasıl yaparsan yap kesermisin boyutlarmısın ama galata kulaei ve panda ön planda olucak.
Birgül yazılcak font larak pf tempesta olucak ve ufak olucakk tammm :D
bu kadar :D
birde pembe tonlarda olucak :D

(ben üşendimde :D)

Font pf tempesta olacak he emredersiniz xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri