Merhabalar

WactoR

Kayıtlı Üye
Merhabalar...
İsmim Eren, 20 yaşındayım, Antalyalıyım. İstanbul'da hukuk okuyorum. Sevdiğim kişilerle her tür konuda saatlerce sohbet etmekten, spor yapmaktan ve piyano çalmaktan (7 yıl oldu) çok keyif alıyorum. Babamın bağlama çalmam için gönderdiği kursta hocalara piyano öğrenmek için geldiğimi söylememle başladı hikayem. :)
5-6 yıl öncesine kadar forum siteleriyle bayağı ilgilenmiştim, sınav dönemiydi falan derken de ilişkim bir yerden sonra koptu. Üye olmadan önce birkaç hafta siteyi takip ettim; postların içeriği olsun, yönetimin tavrı olsun, gerçekten çok hoşuma gitti. Forum siteleriyle uğraştığım dönemde de yönetim kadrosu ile üyeler arasındaki seviyenin, diyaloğun her zaman forumun temel taşlarından birisini oluşturduğuna inandım. Kısacası böyle güzel bir platformun oluşumuna katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Tanıdıkça daha da çok seveceğime eminim, hepinize mutlu Pazarlar :)
 
[MENTION=171323]WactoR[/MENTION]

Bu zamana dek gördüğüm en güzel girişlerden birisi buydu sanırım.

Aramıza hoşgeldiniz.

Değerli ve kıymetli birisi olduğunuz çok belli.

Umarım bundan sonrası içinde kalıcı ve aktif olursunuz. :)
 
@Stinko Hoşbulduk, teşekkürler :)
@ParadokS Çok teşekkürler, eksik olmayın, hoşbulduk :)
@Earl Freyja Öğrendiğim hukuk bilgisini "tarafsız, adaletli" bir biçimde mesleğimde uygulayabildiğim sürece kesinlikle güzel evet :) Bu dönem için, hukuk okumak tek başına yetmiyor sanırım. Hoşbulduk, teşekkürler :)
@Alpha Çok teşekkürler, hoşbulduk :)
 
Son düzenleme:
Eren çok sevdiğim bir isimdir, aramıza hoşgeldin eren : )
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol 12000
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst